• امروز: 1404/06/29
  • آخرین بروزرسانی: 1404/06/29
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودسر خبر داد: فرصت‌های اقتصادی و فرهنگی با برگزاری جشنواره‌های بومی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودسر خبر داد: فرصت‌های اقتصادی و فرهنگی با برگزاری جشنواره‌های بومی

مدیر جهاد کشاورزی رودسر برگزاری جشنواره‌های بومی را یکی از ابزارهای مهم در معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی منطقه دانست.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، مهراج سروش، مدیر جهاد کشاورزی رودسر در جشنواره " فندق و گل‌گاوزبان" با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان رودسر اظهار کرد: رودسر با دارا بودن ۱۲ هزار و ۸۰۰ هکتار باغ فندق و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گل گاوزبان در منطقه اشکورات، بزرگ‌ترین تولیدکننده این دو محصول در کشور است.

وی با بیان اینکه ۸۵۰۰ خانوار در حوزه تولید فندق و ۴۳۰۰ بهره‌بردار در زمینه گل‌گاوزبان در این شهرستان فعالیت دارند، افزود: متوسط برداشت فندق در هر هکتار یک تن و مجموع تولید سالانه آن ۱۲ هزار تن است. همچنین از هر هکتار گل‌گاوزبان حدود ۴۵۰ کیلوگرم گل خشک برداشت می‌شود که مجموع آن به ۲۴۰ تن در سال می‌رسد.

مدیر جهاد کشاورزی رودسر برگزاری جشنواره‌های بومی را یکی از ابزارهای مهم در معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی منطقه دانست و ادامه داد: برگزاری جشنواره «فندق و گل گاوزبان» می‌تواند فرصتی برای برندسازی، حمایت از کشاورزان، توسعه صنایع تبدیلی، جذب سرمایه‌گذاری و معرفی فرصت‌های منطقه در سطح ملی باشد.

سروش با اشاره به تنوع محصولات کشاورزی در بخش رحیم‌آباد شامل فندق، گل گاوزبان، برنج، مرکبات و… گفت: بیش از ۲۵۰ روستا و ۴ دهستان در این بخش فعال هستند که هم‌اکنون نیز ۵ کارخانه فرآوری فندق و گل گاوزبان در منطقه مشغول فعالیت‌اند، اما این تعداد پاسخگوی میزان تولید نیست و ظرفیت ایجاد چندین واحد صنعتی دیگر در منطقه وجود دارد.