از سوی نهاد نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، جلسه شورای فرهنگی این سازمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در پنجمین جلسه شورای فرهنگی این سازمان ( کمیته های اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر، حجاب و عفاف و زکات)، فرهنگ را آموزش دانست و گفت: انتقال فرهنگ از نسلی به نسل دیگر اتفاق می افتد و باید به عنوان مدیران و دست اندرکاران نظام اسلامی در این زمینه هوشمندانه و با رویکرد علمی پیش رویم و حتماً در این مسیر از چهرههایی فرهنگی موثر بهره بگیریم.
صالح محمدی افزود: قطعاً فعالیتهای جهاد کشاورزی با پشتوانه فرهنگی قویتر خواهد شد.
وی یادآور شد: فرهنگ مجموعهای از باورها، ارزشها، هنرها و عادات و رسوم جامعه است و در جاهای مختلف متفاوت است اما فرهنگ ما فرهنگ ناب اسلامی و ایرانی است و ما باید از این ظرفیت نهایت استفاده را ببریم.
وی تصریح کرد: باید به عنوان مدیران و خدمتگزاران به مردم ارج نهاده و جایگاه ویژه بدهیم و با فرهنگ جهادی به مسائل رسیدگی کرده و اگر نمیتوانیم به خاطر برخی مسائل گرهای از کار مردم باز کنیم حداقل ایشان را تکریم کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با اشاره به سخن قرآن گفت: در قرآن آمده است "انسانها با نوع کارهایی که انجام میدهند، مشخص میشوند" بنابراین از فرصتهایی که در اختیار همه ماست، استفاده کنیم.
محمدی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به جایگاه فرهنگی رفیع در اولین مرحله باید به مقوله فرهنگ باور داشت و تا زمانی که به فرهنگ اعتقاد نداشته باشیم اتفاقی نمیافتد و کارهایی که امروز برای جامعه مهم است انجام دهیم.
وی تاکید کرد: امروزه مردم در حوزه اقتصادی در سختی هستند و مدیرانی که در این حوزه متخصصند باید به کارهای مهم بپردازند و در این راه باری از دوش مردم بردارند.
وی با اشاره به قرار گرفتن در هفته کتاب و کتابخوانی گفت: کتابخوانی یک نوع فرهنگ دانست و برماست که برای ترویج این فرهنگ مانند فرهنگ کاشت یک میلیارد درخت تبلیغ و ترویج انجام دهیم تا از این طریق به تعالی اخلاق و گسترش خوبی ها در جامعه کمک کنیم.