• امروز: 1403/10/02
  • آخرین بروزرسانی: 1403/10/01
گذر از کشاورزی سنتی با تقویت ارتباط با صنعت

گذر از کشاورزی سنتی با تقویت ارتباط با صنعت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با تاکید بر اینکه برای گذر از کشاورزی سنتی و رسیدن به اقتصادی پویا به ارتباط متقابل بین کشاورزی و صنعت نیاز است، بیان کرد: صنایع تبدیلی از بیکاری‌های دائمی و فصلی در مناطق روستایی کم کرده و زمینه مناسب برای توسعه بخش کشاورزی فراهم می‌کند؛ این صنایع پیش نیاز راهبرد صنعتی شدن و تامین کننده امنیت غذایی در کشور است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان،  صالح محمدی بیان کرد: در نیمه نخست امسال ۲۱ فقره پروانه بهره‌برداری صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی با میزان جذب مواد خام ۱۸۱ هزار تن و ظرفیت اشتغال ۲۶۰ نفر صادر شده‌است.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۱۷ هزار و ۴۸۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری این تعداد از واحدهای تبدیلی و تکمیلی در گیلان اضافه کرد: بخش عمده این سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی و با مشارکت مردم انجام شده و فقط ۵۰۵ میلیارد ریال از محل تسهیلات بانکی و منابع دولتی تامین و از آنان حمایت شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اضافه کرد: مجوزهای بهره‌برداری از صنایع تبدیلی در نیمه نخست امسال در حوزه زراعی، باغی، دام و طیور در شهرستان‌های صومعه‌سرا، آستانه اشرفیه، رشت، شفت، رودسر، رودبار، آستارا و تالش صادر شده‌است.

وی بیان کرد: در این راستا برای فعالیت‌های ذخیره‌سازی و نگهداری موادغذایی در سردخانه‌های ۲ مداره و بالای صفر، بسته‌بندی میوه و سبزی و صیفی تازه، شالیکوبی، بسته‌بندی انواع محصولات کشاورزی شامل؛ برنج، حبوبات، چای، انواع چاشنی و ادویه و بادام زمینی فرآوری شده مجوز صادر شد.