• امروز: 1403/09/03
  • آخرین بروزرسانی: 1403/08/30
جلسه پدافند غیر عامل در دفتر معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان برگزار شد

جلسه پدافند غیر عامل در دفتر معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان برگزار شد

جلسه پدافند غیر عامل با حضور مدیران، معاونین، مدیریت های دام و طیور و روسای ایستگاه‌های  تابعه در دفتر معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در این نشست به اهمیت محصولات شیر، گوشت قرمز و گوشت مرغ در امنیت غذایی و تغذیه مردم اشاره کرد و گفت: این محصولات به عنوان منبع اصلی پروتئین و ویتامین‌ در سفره خانواده‌ها هستند و اهمیت امنیت غذایی در تامین و دسترسی پایدار به شیر، گوشت قرمز و گوشت مرغ می‌تواند سلامت جامعه را تقویت کند.

محمد گلشنی یادآور شد: تنوع این منابع غذایی به افراد اجازه می‌دهد نیازهای پروتئینی و ویتامینی خود را به خوبی تأمین کنند و اما این موضوع نیازمند سیاست‌گذاری‌های دقیق و حمایت از بخش‌های کشاورزی و دامپروری است تا تولید کافی و مقرون‌به‌صرفه این محصولات تضمین شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان کنترل کیفیت و بهداشت این محصولات و پیشگیری از قیمت‌گذاری ناپایدار را از عوامل کلیدی برای حفظ امنیت غذایی دانست و گفت: اهمیت ایستگاه‌ها به عنوان حفظ ذخایر ژنتیکی برای تامین محصولات دامی در شرایط اضطرار و کمبودها بسیار مهم است.

جلسه پدافند غیر عامل در دفتر معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان برگزار شد
جلسه پدافند غیر عامل در دفتر معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان برگزار شد
جلسه پدافند غیر عامل در دفتر معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان برگزار شد
جلسه پدافند غیر عامل در دفتر معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان برگزار شد