• امروز: 1403/10/05
  • آخرین بروزرسانی: 1403/10/05
اخذ شناسه کیو.آر با هدف ارتقای کیفیت محصول نهایی کشاورزی است

اخذ شناسه کیو.آر با هدف ارتقای کیفیت محصول نهایی کشاورزی است

جلسه تخصصی کارشناسی کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی با حضور رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان،رئیس کمیسیون اتاق بازرگانی استان و رئیس اتاق بازرگانی این استان با موضوع محدودیت زمانی برای ثبت نام باغداران کیوی استان در سامانه به منظور دریافت کد استاندارد QR برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در این جلسه گفت: اخذ این شناسه برای چهار نوع محصول گلخانه‌ای و مزرعه‌ای و چهار محصول باغی برابر ابلاغیه اوایل امسال وزارت جهاد کشاورزی الزامی است.

وی افزود: وزارت جهادکشاورزی در خصوص نظارت بر تولید و ارتقای سلامت محصولات گیاهی با مسئولیت سازمان حفظ نباتات کشور برنامه جدی دارد و در این زمینه ضروری است که کیفیت محصولات کشاورزی ارتقا یافته و بر کیفیت این محصولات از مبدا تولید تا عرضه به بازارهای داخلی و خارج از کشور سیاست کنترلی و نظارتی اعمال شود.

وی بهره‌مندی از دانش و تجربیات علمی جهانی در زمینه استانداردسازی و ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی از جمله استانداردهای جهانی را از الزامات تولید در عرصه کشاورزی عنوان و بیان کرد: فرایند تولید تا مصرف از مزرعه، باغ و گلخانه تا بازار مصرف باید به صورت یکپارچه مدیریت شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان اخذ شناسه کیو.آر را با هدف ارتقای کیفیت محصول نهایی و عمل به تکالیف قانونی موجود برای حفظ سلامت غذایی آحاد جامعه و تامین اطمینان خاطر مصرف کنندگان در تغذیه سالم محصولات کشاورزی لازم و ضروری خواند.