• امروز: 1403/09/04
  • آخرین بروزرسانی: 1403/09/04
روزانه 40 تن گوشت قرمز در گیلان تولید می‌شود

روزانه 40 تن گوشت قرمز در گیلان تولید می‌شود

به گزارش روابط عمومی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: مصرف گوشت در استان گیلان به صورت روزانه 80 تن است و رقمی معادل 40 تن در داخل استان تولید شده و مابقی از استان‌های قزوین، زنجان و اردبیل جهت تامین نیاز بازار وارد گیلان می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در ادامه به آمار روزانه کشتار دام در استان اشاره و خاطرنشان کرد: روزانه بیش از 755 راس دام  از نوع گاو، گاومیش، گوسفند و بز در کشتارگاه‌های استان ذبح شده و بیش از 52 هزار کیلو گوشت از این تعداد به دست می‌آید.
صالح محمدی افزود: در حال حاضر 3 کشتارگاه با ظریف ۵۵۰ دام سنگین و  هزار و 850 دام سبک در استان فعال است.
محمدی یادآور شد: گیلان رتبه ۱۲ را در تولید گوشت قرمز در کشور به خود اختصاص داده و 114 هزار بهره‌بردار در حوزه دام سبک و سنگین در استان فعالیت می‌کنند و بیش از 60 درصد بهره‌برداران استان به روش سنتی به پرورش دام مشغول هستند.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان