به گزارش روابط عمومی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: عشایر گیلان از دیرباز به عنوان تولیدکنندههایی ماهر و با تجربه در زمینه دامداری شناخته شدهاند و با استفاده از منابع طبیعی و مراتع خود، به تولید گوشت قرمز با کیفیت بالا میپردازند.
محمدی افزود: قریب به هزار و 600 خانوار عشایر در استان گیلان فعالیت دارند و شهرستان تالش بیشترین میزان عشایر استان را دارا می باشد.
وی به مزایای تولید قراردادی گوشت قرمز اشاره کرد و یادآور شد: برای افزایش فروش و توسعه کسب و کار، بسیاری از عشایر گیلان به تولید قراردادی گوشت قرمز روی آوردهاند و در این روش، مشتریان با عشایر قرارداد بسته و مقداری پول به عنوان پیش پرداخت به آنها میدهند، عشایر به تولید گوشت قرمز با کیفیت بالا میپردازند و در زمان مقرر، محصول را به مشتری تحویل میدهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان تصریح نمود: و خانوارهای عشایری استان با دارا بودن ۲۳۵ هزار واحد دام معادل ۲۲ درصد دام سبک استان را دارا هستند و تولید بیش از 5 درصد گوشت قرمز استان را بر عهده دارند و هر خانوار عشایر مصرف ۱۶ خانوار شهری را تولید می کند.
محمدی از تولید ۱۳۴۰ تن گوشت قرمز توسط عشایر گیلان در سال گذشته خبر داد و خاطرنشان نمود تولید گوشت توسط عشایر گیلان در شش ماهه نخست امسال 859 تن بوده و با توجه به تجربه و تخصص عشایر گیلان در زمینه دامداری و تولید گوشت قرمز با کیفیت، تولید قراردادی گوشت قرمز توسط آنها بسیار پرطرفدار شده است و به همین دلیل، بسیاری از مشتریان به دنبال خرید این محصول با کیفیت بالا هستند و با عشایر قرارداد میبندند.
وی از برنامه این سازمان برای نهایی سازی 2 هزار قرارداد تولید گوشت با عشایر و شرکت پشتیبانی امور دام استان خبر داد و تاکید نمود: با انعقاد این قرارداد 36 تن گوشت از سوی عشایر گیلان وارد بازار میشود.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان