به گزارش روابط عمومی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان در جمع خبرنگاران این استان با اشاره به محدودیت منابع آبی در سال زراعی گذشته، گفت: شرایط به گونهای بود که باید سناریوی نکاشت را دنبال میکردیم، اما با دستور استاندار، استفاده از منابع آبی موجود مورد توجه قرار گرفت و با همکاری دستگاهها و رعایت الگوی کشت از سوی کشاورزان، زراعت آببر برنج را آغاز کردیم.
صالح محمدی اراضی شالیزاری را مانند سلول دانست که کرت به کرت مرتبط هستند و اضافه کرد: در تاریخ کشاورزی استان ثبت میشود که با ۷۵۰ میلیون مترمکعب آب، زراعت برنج را آغاز کردیم و به انجام رساندیم و حتی با افزایش عملکرد محصولات زراعی استان از یک میلیون و ۵۱۳ هزار تن به یک میلیون و ۶۶۴ هزار تن مواجه شدیم.
وی در ادامه بیش از ۸۰ درصد برنج تولیدی استان را بومی و کیفی دانست و خاطرنشان کرد: در راستای حفظ کاربری، رفع تداخل و صدور اسناد کشاورزی را به نفع کشاورز با هدف تداوم کشاورزی دنبال میکنیم.
محمدی از لایروبی 2 هزار هکتار از مجموع 9 هزار هکتار آب بندان در سطح استان خبر داد و بیان کرد: نیاز آبی استان در بخش کشاورزی دو تا دو و نیم میلیارد مترمکعب در سال است، در حالی که سالانه حدود هفت میلیارد مترمکعب روان آب از جلگه وارد دریای خزر میشود.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان