• امروز: 1403/12/09
  • آخرین بروزرسانی: 1403/12/08
لزوم نهادینه شدن فرهنگ کشت دوم محصولات کشاورزی در گیلان

لزوم نهادینه شدن فرهنگ کشت دوم محصولات کشاورزی در گیلان

به گزارش روابط عمومی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید بر نهادینه کردن فرهنگ کشت دوم محصولات کشاورزی در استان، گفت:انجام کشت دوم اراضی شالیزاری ضمن جلوگیری از خواب رفت شالیزارها، صرفه اقتصادی دارد.  

صالح محمدی، اظهار کرد: گیلان در حوزه کشاورزی قابلیت‌های ارزشمندی دارد که با پرداختن به آن می‌توان به رونق اقتصادی رسید.

وی با تاکید بر لزوم توجه به کشت دوم در گیلان، افزود: کشت دوم محصولات کشاورزی در گیلان جهت افزایش درآمد و بهره وری کشاورزی توصیه می‌شود.

محمدی با اشاره به ارقام محصولات کشاورزی در بخش کشت دوم، اضافه کرد: راتون، صیفی جات، لوبیا، سبزیجات، علوفه، شبدر و برای کشت دوم توصیه می‌شود و صرفه اقتصادی هم دارد.

روابط عمومی جهاد کشاورزی استان گیلان