به گزارش روابط عمومی سازمان؛ مهندس صفری گفت: نیاز سنجی کودی در اراضی شالیزاری شهرستان یک ضرورت راهبردی است بنابراین باید به این مهم توجهی ویژه شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان املش اذعان کرد: مهمترین و مؤثرترین روش برای دستیابی به کشاورزی پیشرفته از جنبه تغذیه گیاهی، مصرف عناصر غذایی براساس تجزیه خاک و گیاه است.
صفری در ادامه افزود: درحال حاضر مصرف بی رویه کودهای شیمیایی صرفه نظراز ضرر اقتصادی باعث آلودگی محیط زیست و تخریب خاکهای کشاورزی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی ابراز کرد: کارشناسان ترویج و مروجان کشاورزی عهده دار برنامه ریزی، سازماندهی، کنترل و انجام فعالیتهای ترویجی هستند و در این مسیر همانند یک پل ارتباطی، نیازها و مسایل روستایی و کشاورزی را به مراکز تحقیقاتی منتقل میسازند و در عوض راه حل این مسایل و مشکلات را از مراکز اخذ و به روستاییان و کشاورزان آموزش میدهند.
وی در پایان خاطرنشان ساخت: ازمهمترین اهداف ترویج وآموزش کشاورزی میتوان به انتقال واشاعه نوآوری های سودمندکشاورزی و همچنین دانش موجود به روستاییان،کشاورزان،باغداران،دامداران و تمامی افراد اشاره کرد که بطور مستقیم درتولیدات بخش کشاورزی دخالت دارند تا ضمن افزایش کمی وکیفی تولیدات این بخش،زندگی بهتری برای همگان بدست آید.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان