رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان اعلام کرد: بازرسی از نانواییها با هدف کیفیت پخت نان سختگیرانه میشود.
به گزارش روابط عمومی؛ رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: تشدید بازرسی از نانواییها به منظور کنترل توزیع و مصرف آرد و کیفیت پخت نان همچنان با شدت بیشتر ادامه دارد.
دکتر صالح محمدی با بیان اینکه نان به عنوان بخش اصلی سبد غذایی مردم به شمار میرود افزود: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و در این راستا نظارت و بازرسی مستمر از طریق بازرسین جهادکشاورزی بر عملکرد نانواییهای سطح استان انجام میشود.
وی در ادامه گفت: بر اساس وظایف در قالب کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی بالغ بر ۸۵۶ فقره بازرسی توسط بازرسین جهاد از نانوایی ها در ۱۷ شهرستان انجام شده که بیش از ۲۵۰ نانوایی متخلف که بیشتر آنها تعطیلی خودسرانه داشتند به تعزیرات معرفی شدند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی عنوان کرد: واحدهای نانوایی موظف هستند بر اساس ساعات پخت نان که از طرف اتحادیه نانوایان به آنها اعلام شده نسبت به پخت نان اقدام و با بازرسان همکاری لازم را داشته باشند و در صورت رعایت نکردن شیوه نامههای صنفی و بهداشتی، عرضه خارج از شبکه آرد و نان با خبازان متخلف برخورد خواهد شد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان افزود: نظارت و بازرسی های لازم همچنان ادامه دارد تا مردم احساس کنند که متولیان امر در کنار مردم و پیگیر مشکلات هستند.
روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی گیلان