• امروز: 1403/09/06
  • آخرین بروزرسانی: 1403/09/06
اولین جلسه کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی پدافند غیر عامل برگزار گردید

اولین جلسه کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی پدافند غیر عامل برگزار گردید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: در بخش امنیت غذایی باید تمام تهدیدات را به صورت علمی و با مستندات بررسی کنیم تا آمادگی کامل برای تهدیدات داشته باشیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان؛ دکتر صالح محمدی در جلسه کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی پدافند غیر عامل با حضور مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری گیلان، روسای مراکز تحقیقاتی، آموزشی،  دانشگاهی و نظام مهندسی کشاورزی استان اظهار کرد: در این خصوص دستگاه‌ها و مراکز علمی پتانسیل و ظرفیت های خود را در بخش های مختلف به کار گیرند.
وی با اشاره به تحقیقات صورت گرفته در حوزه آب و تهدیدات زیستی‌محیطی عنوان کرد: تهدیداتی مانند آب، ملخ، زباله، تهدیدات زیستی کاملاً مشخص است و باید برای آن به صورت علمی برنامه‌ریزی شود که نیاز به تحقیقات و برآورد های دقیق دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به حساسیت حفاظت از امنیت غذایی و محیط زیست به خصوص در بحث مبارزه با آفات گفت: با استفاده از رویکرد های علمی جدید و به روز شده می توان از بسیاری از آسیب ها جلوگیری کرد که این وظیفه به عهده مراکز و موسسات پژوهشی است که باید از تمام ظرفیت های خود استفاده کنند.

روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان گیلان

اولین جلسه کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی پدافند غیر عامل برگزار گردید
اولین جلسه کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی پدافند غیر عامل برگزار گردید
اولین جلسه کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی پدافند غیر عامل برگزار گردید