مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار گفت: سنتی بودن ۵۰ درصد نهرهای این شهرستان موجب شده که برخی مواقع کشاورزان با کم آبی دست و پنجه نرم کنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ،سروش ابراهیمی با بیان اینکه رودبار از شهرستان های گیلان در تولید برنج با کیفیت است، اظهار کرد: تاکنون نشاء برنج در ۷۰ درصد از شالیزارهای رودبار انجام شده و وضعیت خوبی در شالیزارها در حال سپری شدن است.
وی افزود: تولید مکانیزه برنج موجب کاهش هزینه تولید این محصول می شود و اغلب کشت برنج در رودبار به صورت ماشینی انجام شده است.
ابراهیمی ادامه داد: به طور میانگین ۶۰ هزار تن برنج سفید در رودبار تولید میشود که اغلب رقم هاشمی است.
مدیر جهاد کشاورزی رودبار خاطرنشان کرد: کاهش ضایعات برنج یکی دیگر از راهکارهای افزایش درآمد برنجکاران است و در حال حاضر اغلب کارخانه های شالیکوبی این شهرستان قدیمی هستند.
وی تصریح کرد: تجهیز و نوسازی کارخانههای شالیکوبی از ضایعات و نیمدانه شدن برنج جلوگیری می کند و ارزش افزوده تولید برنج خوب به کشاورزان بر میگردد.
ابراهیمی ادامه داد: فعلا برای تامین آب مورد نیاز برنج مشکلی نداریم اما از آنجایی که ۵۰ درصد نهرهای این شهرستان سنتی است در برخی موارد در بخش کشاورزی با کمآبی دست و پنجه نرم میکنند.
وی یادآور شد: بتونیشدن انهار سنتی شهرستان کمک خواهد کرد تا از هدر رفتهای آب نیز تا حد قابل توجهی جلوگیری شود.
مدیر جهاد کشاورزی رودبار گفت: قیمت خوب فروش برنج موجب شده است که شالیکاران از نکاشت رها کردن شالیزارها پرهیز کنند.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان