• امروز: 1403/09/07
  • آخرین بروزرسانی: 1403/09/07
رونق پرورش بوقلمون در گیلان

رونق پرورش بوقلمون در گیلان

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت ؛ گیلان ۶۰ درصد از جوجه بوقلمون کشور را تولید می کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ،سورنا چایچی گفت؛ گیلان تولید کننده ۶۰ درصد از جوجه بوقلمون کشور است و پیش بینی شده تولیدکنندگان گیلانی تا پایان سال ،هزار و ۸۰۰ تن گوشت بوقلمون به بازارهای مصرف عرضه کنند.

وی بابیان اینکه در هر دوره پرورش۹۳ هزار و ۲۰۰قطعه جوجه بوقلمون در گیلان پرورش داده می شود افزود ۱۷ واحد پرورش بوقلمون در گیلان فعال است که شهرستان های رشت، رودبار و لاهیجان بیشترین تولید این گوشت را دارند.

چایچی با اشاره به اینکه گیلان دارای ۷ واحد بوقلمون مادر با ظرفیت ۴۳هزار و ۵۰۰قطعه می باشد گفت؛ گوشت بوقلمون تولید شده در واحدهای پرورشی گیلان علاوه بر مصرف ‌در داخل استان به سایر استان‌های کشور نیز صادر می‌شود.

وی اظهار داشت، تولیدکنندگان بوقلمون در گیلان موفق شدند از سال ۱۳۹۰ تاکنون با تولید استاندارد، کشورمان را از واردات این محصول بی‌نیاز کنند.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان تصریح کرد؛ گوشت بوقلمون با داشتن پروتئین، ویتامین و املاح بالا و نیز کلسترول پایین بهترین گزینه است تا در سبد غذایی خانوار قرار بگیرد.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان