مدیر جهادکشاورزی شهرستان املش گفت:برنامه کوچ و جابجایی کلنی های زنبورعسل از منطقه ای به منطقه دیگر بمنظور بهره برداری بهینه ازمنابع تولید نظیر شهد وگرده حفظ یا افزایش جمعیت کلنی ها وتولیدمحصولات از زنبورعسل صورت میگیرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان،صفری گفت ؛باتوجه به وجود پوشش گیاهی مناسب در شهرستان و وجودباغات چای هر ساله علاقمندان پرورش زنبور عسل جهت استقرار کلنی های زنبورستان خود به مدیریت مراجعه و با هماهنگی های لازم اقدام به استقرار کلنی های خود می نمایند.
مهندس صفری در ادامه با بیان اینکه اولویت استقرار زنبورستانها با بهره برداران بومی روستاها بوده و سپس زنبوردارانی که سابقه استقراردارند از شوراهای اسلامی و دهیاران خواست در این خصوص هماهنگی و تعامل بیشتری با جهاد کشاورزی داشته باشند.
مدیر جهاد کشاورزی اظهارداشت:چنانچه زنبور داری بدون اخذ مجوز در حریم زنبورستان دارای مجوز مستقر گردد،کارشناسان مرکز جهاد کشاورزی املش شمالی نسبت به ابلاغ اخطاریه و انتقال آن اقدام نموده و چنانچه فرد خاطی ظرف مدت تعیین شده اقدامی ننماید به مراجع قضایی معرفی خواهدشد.
مهندس صفری با اشاره به اهمیت جایگاه صنعت زنبورداری دراقتصادشهرستان و سهم زنبورعسل در گرده افشانی و کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی افزود؛ شهرستان املش بدلیل شرایط آب و هوایی، از جایگاه ویژه ای در پرورش زنبورعسل برخوردار میباشد و زنبورداری و تولیدعسل یکی از فعالیت های شاخص شهرستان مورد حمایت است.
روابط عمومی مدیریت سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان