مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار گفت؛ رودبار دارای ۱۰ کارخانه روغن کشی با ظرفیت ۲۴ هزار تن و ۱۰۰ واحد بسته بندی سنتی، مدرن و نیمه مدرن با ظرفیت ۱۲ هزارتن می باشد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ،سروش ابراهیمی با اشاره به ظرفیت فرآوری واحدهای زیتون در شهرستان رودبار اظهار داشت : این واحدها چند ماه از سال اقدام به فرآوری زیتون میکنند که پسماندهای حاصل از این فرآوری از دغدغههای محیط زیست است.
وی تصریح کرد: برای حل این مشکل از طریق محیط زیست دنبال این هستیم که روندی را تعریف کنیم که هم شاخصهای زیست محیطی مورد نظر باشد و هم مشکلات سرمایه گذاری در این حوزه مرتفع شود.
وی با اشاره به افزایش صنایع تبدیلی در شهرستان روبار گفت: افزایش صنایع تبدیلی در حوزه زیتون از اولویت دوم بخش کشاورزی به منظور جلوگیری از خام فروشی این محصول در دستور کار ۱۰ سال اخیر قرار گرفته است .
وی با بیان اینکه ؛ سالانه به طور متوسط ۱۲ تا ۲۰ هزار تن محصول زیتون در شهرستان رودبار تولید میشود افزود این میزان ، مواد اولیه مورد نیاز صنایع تبدیلی را تامین نمی کند .
سروش ابراهیمی تصریح کرد: با توجه به اینکه اگر پروژههایی زیتون و بارور شدن نهالهای زیتون تحقق یابد پیشبینی میشود تولید زیتون در آینده در این شهرستان به ۳۰ هزار تن در سال برسد.
وی با تاکید بر اینکه ما از سرمایه گذاران فرآوری محصولات کشاورزی به ویژه زیتون در این شهرستان استقبال میکنیم خاطر نشان کرد: حمایتهای لازم از استقرار سرمایهگذاران در این شهرستان انجام میشود.
سروش ابراهیمی در رابطه با چشمانداز آینده این صنعت میگوید: به طورکلی در بازار محصولات کشاورزی به دلیل کمبود منابع آبی چشمانداز محدودکنندهای پیشرو داریم. طبیعتا وقتی تولید محصولات کشاورزی رونق نداشته باشد وبا کمبود مواد اولیه مواجه باشیم صنایع تبدیلی هم دچار مشکل خواهد شد. در مورد زیتون هم این مشکلات وجود دارد.
وی گفت : استفاده از سیستم های آبیاری تحت فشار و مدیریت منابع آب تنها راه رونق در بخش کشاورزی است بنابراین کشاورزان با کمک دولت باید در این بخش سرمایهگذاری کنند.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان