یوسف نژاد : با بیان اینکه پروژه لاینیگ در روستاهای میرسرا و چوبر از توابع دهستان چوبر ، بخش احمد سرگوراب با اعتباری بالغ بر۲۵۰۰ میلیارد ریال آغازگردید که ۱۱۰ هکتار از اراضی شالیزاری را تحت پوشش قرار می دهد .
یوسف نژاد گفت: طول اجرای پروژه در فاز (۱) ۱۷۰۰ متراعلام نمود و گفت :با انجام پروژه بتنی کردن انهاربیش از ۱۴۰ نفر شاربین و کشاورزان از مزایای این طرح بهره مند می شوند
وی خاطر نشان کرد: مهمترین اهداف واجرای پروژه جلوگیری از هدر رفتن آب ،انتقال سریع آب به اراضی شالیزاری و تقسیم عادلانه آب بین بهره برداران در ایام خشکسالی و بحران و همچنین کاهش هزینه های لایروبی و نگهداری برای کشاورزان و بهره برداران می باشد.
وی در ادامه افزود: در شهرستان شفت تاکنون بیش از ۲۵ کیلومتر از انهار سنتی در ۲۹ روستا که ۳۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری متعلق به ۴۰۰۰ بهره بردار را تحت پوشش می دهد اجرا گردیده است .وی در پایان گفت که عملیات اجرایی پروژه بتنی کردن شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی در روستای کوزه گران در دست اجرا می باشد که گزارش آن متعاقبا اعلام می گردد.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان