اکبرنژاد از تولید میانگین ۶۰۰ تن لاشه مرغ گرم در گیلان خبر داد و گفت: با تمهیدات اندیشه شده توسط جهاد کشاورزی گیلان، تولید مرغ در استان همچنان پایدار است.
به گزارش روابط عمومی، «حجت علی اکبرنژاد» با بیان اینکه با برنامهریزیها و تمهیدات اندیشه شده توسط وزارتخانه و سازمان جهاد کشاورزی گیلان، تولید مرغ در استان همچنان پایدار است گفت: مشکلی در این حوزه در استان وجود ندارد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان عنوان کرد: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده توسط وزارتخانه و سازمان جهاد کشاورزی گیلان هماکنون چیزی در حدود 15 میلیون جوجه یک روزه در مراغداریهای استان در حال پرورش است.
اکبرنژاد با بیان اینکه تمامی نهادههای مورد نیاز مرغداریهای استان گیلان با تمهیدات جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی تامین شده است تصریح کرد: هر روز به طور میانگین 600 تن لاشه مرغ گرم در استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
وی با تاکید بر اینکه از این میزان تولید 300 تن مصرف داخل استان است از صادرات 300 تن مرغ به استانهای همجوار گیلان به ویژه استان تهران و البرز خبر داد و ابراز داشت: با توجه به تامین جوجه یک روزه و نهادههای مورد نیاز برای مرغداریهای گیلان، هیچ مشکلی در تولید مرغ در استان وجود ندارد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان از استمرار تولید مرغ در ماههای آتی و طبق برنامهریزیهای این سازمان سخن گفت و اضافه کرد: گیلان از جمله استانهای پیشتاز و پیشرو در امر تولید مرغ محسوب میشود به طوریکه شرکتهای بزرگ زنجیرهای در این استان مستقر شده و به این کار مبادرت میورزند.
اکبرنژاد جهاد کشاورزی گیلان یادآور شد: جهاد کشاورزی در سالی که مزین به شعار راهبردی تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها است و با تمام مشکلات و مواردی که بعضا وجود دارد نهایت حمایت را از واحدهای تولیدی و مرغداریهای استان گیلان انجام میدهد تا فرآیند تولید آنان استمرار پیدا کند و دچار اختلال نشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه این استان در بسیاری از حوزههای تولیدی استانی پیشتاز در سطح کشور محسوب میشود گفت: در حال حاضر سهم بالایی از مرغ مورد نیاز بازار بزرگ تهران توسط استان گیلان تأمین میشود که این امر نشان دهنده جایگاه مهم این استان در این حوزه است.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان