کارگاه آموزشی شناخت ریزمیوهها (تمشک و بلوبری) و دستاوردهای پژوهشی در محل ایستکاه تحقیقات گل و گیاهان زینتی شهرستان لاهیجان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان؛ به مناسبت آغاز هفته پژوهش و فناوری، مدیریت جهاد کشاورزی و ایستگاه تحقیقات کشاورزی لاهیجان اولین برنامه انعکاس دستاوردهای پژوهشی پروژه سازگاری ارقام و توسعه کشت ریز میوه ها (تمشک و بلوبری) را برگزار کردند.
در این برنامه دکتر محمد نقی پاداشت با بیان اینکه ۱۰ رقم بلوبری و ۱۸ رقم انواع تمشک تجاری دنیا مورد بررسی قرار دادیم گفت: با توجه به شرایط اقلیمی شمال امکان کشت و توسعه تعدادی از این ارقام امکان پذیر خواهد بود.
وی با اشاره به اینک ارقام تمشک از انواع بلک بری و رزبری و هیبرید و ارقام بلوبری از انواع highbush هستند،اظهار داشت: این پروژه ها با همکاری و پشتیبانی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان، پژوهشکده میوه های معتدله و سردسیری موسسه تحقیقات علوم باغبانی و سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در حال اجراست .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لاهیجان در جریان این کارگاه گفت: با تاثیر بسزای ارقام تجاری روز در ارتقای درآمد کشاورزان امید می رود که معرفی این ارقام منجر به توسعه کشت این محصولات و اشتغال و درآمد اقتصادی مناسب برای کشاورزان و سرمایه گذاران در منطقه گردد.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان