معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه گیلان از استان های برتر کشور در تولید گوشت مرغ است گفت: در یک دوره بیش از 8 میلیون قطعه در بیش از 840 مرغداری استان جوجه ریزی صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی سازمان؛ مهندس اکبرنژاد با اشاره به اینکه در یک دوره بیش از 8 میلیون قطعه در بیش از 840 مرغداری استان جوجه ریزی صورت گرفته ادامه داد: بیش از 12 هزار تن در یک دوره( مهر و آبان) تولید و روزانه 250 تن مصرف داخلی و 198 تن به تهران صادر مشود.
وی با بیان اینکه بیش 840 واحد مرغداری در گیلان فعالیت دارند، افزود: این واحدهای مرغداری بیش از ۱۹ میلیون قطعه ظرفیت دارند و از توانمندی های استان ما محسوب می شوند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: گیلان در حال حاضر 8 درصد گوشت مرغ کشور را تأمین می کند و هم اکنون در تولید مرغ اجداد رتبه برتر کشور را داریم.
وی به دیگر قابلیت های گیلان در تولید گوشت مرغ اشاره و خاطرنشان کرد: گیلان در تولید مرغ مادرگوشتی رتبه دوم و تولید مرغ گوشتی کشور رتبه پنجم را از آن خود کرده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلانگفت: در دوره گذشته بیش از 15 هزار تن سویا ، بیش از 25 هزار تن ذرت و بیش از 3 هزار تن جو بین مرغداران توزیع شد.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان