• امروز: 1403/09/09
  • آخرین بروزرسانی: 1403/09/08
افزایش تولید گوشت قرمز و شیر خام در سال ۹۸

افزایش تولید گوشت قرمز و شیر خام در سال ۹۸

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در سال ۹۸ تولید گوشت قرمز 600 تن و شیر خام ۱۰ هزارتن افزایش یافته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان ، مهندس اکبر نژاد با بیان اینکه بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز طی سه‌ماهه پایانی امسال تولید شده افزود: تولید گوشت قرمز به میزان ۲۸/۳هزار تن بوده که  نسبت به سال گذشته 600  تن افزایش داشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی گیلان با اشاره به اینکه در سه‌ماهه پایانی سال ۹۸ استان گیلان ۶۷,۸۹ هزار تن شیر خام تولید شده بیان کرد: جمعیت دامی استان در حال حاضر یک میلیون و ۲۷۸ هزار و ۳۰۳ رأس است.

وی همچنین اظهار کرد: در سال ۹۸ به میزان ۲۸۶ هزار و ۶۵ تن شیر تولید که نسبت به سال گذشته ۱۰ هزار تن افزایش تولید را شاهد بوده‌ایم.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان