مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی گیلان اعلام کرد: با بررسی مصادیق و امکانسنجی صنایع جانبی مرتبط در حوزه زیتون شرایط و ضوابط استقرار زنجیره زیتون موردبررسی و ارزیابی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان، دکتر جواد زاده با اعلام اینکه در راستای ایجاد زنجیرههای یکپارچه تأمین نیاز زیتون بازدیدهایی از کارخانههای فرآوری و روغنکشی زیتون شهرستان رودبار صورت گرفت اظهار داشت: این بازدیدها با حضور مدیران صنایع تبدیلی و غذایی استانهای گیلان و قزوین و زنجان با کارشناس دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی و با حضور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار صورت گرفت.
وی افزود: ضمن بررسی مصادیق و امکانسنجی صنایع جانبی مرتبط در حوزه زیتون شرایط و ضوابط استقرار زنجیره زیتون موردبررسی و ارزیابی قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه استان گیلان باوجود بیش از ۷۰ کارخانه فرآوری در حوزه زیتون بیش از ۳۷ هزار تن مواد اولیه زیتون نیاز دارد بیان کرد: در مرحله اول، دو زنجیره زیتون در سطح فراوری و تولید زیتون شناسایی و هدفگذاری شد که مقدمات لازم جهت ایجاد آنها در دست اقدام است.
دکتر جواد زاده ادامه داد: ایجاد اين زنجیره باعث كاهش هزینهها و تسهيل در دسترسي به نهادهها، ارتقای دانش و فناوري توليد، توسعه بازارهاي فروش و تأمین نيازهاي مشترك مشتري و سلامت محصول خواهد شد.
وی در پایان تأکید کرد: این زنجیره در بخش زیتون بهعنوان اصلیترین حلقههای اتصال بین مصرفکنندهها و تولیدکنندهها (باغداران زیتون) خواهند بود. 98/8/26
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان
همراه ما در پیام رسان سروش باشید https://sapp