• امروز: 1403/09/10
  • آخرین بروزرسانی: 1403/09/08
ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد در گیلان

ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول سالم و استاندارد در گیلان

به گزارش روابط عمومی سازمان؛ طرح ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول گواهی شده و استاندارد با تاکید برتوان افزایی جوامع محلی در استان، بر اساس تفاهم نامه فی­مابین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت جهاد کشاورزی، توسط مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی با همکاری بخش­ های اجرایی و گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان و اداره کل استاندارد استان در سه شهرستان اجرا شد.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی گفت: این طرح با برگزاری جلسات در سطح ستادی استان و ­­شهرستان ­ها و برنامه ­ریزی انجام شده با همکاری بخش­ های زراعت، باغبانی، حفظ نباتات و گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان، اداره کل استاندارد، روسای ادارات آموزش و ترویج، کارشناسان و مروجین مسئول پهنه مجری طرح، اجرایی گردید.

مهندس منشی زاده بیان داشت: در سال گذشته، طرح تولید و مصرف محصول سالم برای محصول بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه شروع گردید. با توجه به هماهنگی و همکاری همه بخش های اجرایی مرتبط در ستاد و شهرستان ­ها، نتایج بدست آمده رضایت بخش بوده و بر اساس شاخص­ ها و آزمایشات انجام شده، میزان آلایندگی ها کمتر از حد مجاز بوده و محصول برداشت شده بعنوان محصول سالم و گواهی شده مورد تایید قرار گرفت و در سال جاری نیز طرح فوق برای  4 محصول بادام زمینی، برنج، کیوی و سبزی و صیفی اجرا خواهد شد.

وی در ادامه گفت: بر اساس آزمایشات انجام شده در دو محصول برنج و بادام زمینی نتایج مطلوب بوده و دو محصول سبزی و صیفی و کیوی نیز پس از برداشت و گذراندن مراحل بررسی و آزمایشات مربوطه، نتایج حاصل شده اعلام خواهد شد. در این راستا بازدید دو روزه توسط نمایندگانی از ستاد وزارت و ترویج استان از طرح فوقصورت گرفت که مورد رضایت بازدیدکنندگان قرار گرفت و امید داریم در سال آینده تعداد بیشتری از محصولات کشاورزی در راستای این  طرح قرار گیرند.  98/7/11

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان

همراه ما در پیام رسان سروش باشید          https://sapp.ir/jkg