به گزارش روابط عمومی سازمان؛ طرح ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول گواهی شده و استاندارد با تاکید برتوان افزایی جوامع محلی در استان، بر اساس تفاهم نامه فیمابین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت جهاد کشاورزی، توسط مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی با همکاری بخش های اجرایی و گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان و اداره کل استاندارد استان در سه شهرستان اجرا شد.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی گفت: این طرح با برگزاری جلسات در سطح ستادی استان و شهرستان ها و برنامه ریزی انجام شده با همکاری بخش های زراعت، باغبانی، حفظ نباتات و گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان، اداره کل استاندارد، روسای ادارات آموزش و ترویج، کارشناسان و مروجین مسئول پهنه مجری طرح، اجرایی گردید.
مهندس منشی زاده بیان داشت: در سال گذشته، طرح تولید و مصرف محصول سالم برای محصول بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه شروع گردید. با توجه به هماهنگی و همکاری همه بخش های اجرایی مرتبط در ستاد و شهرستان ها، نتایج بدست آمده رضایت بخش بوده و بر اساس شاخص ها و آزمایشات انجام شده، میزان آلایندگی ها کمتر از حد مجاز بوده و محصول برداشت شده بعنوان محصول سالم و گواهی شده مورد تایید قرار گرفت و در سال جاری نیز طرح فوق برای 4 محصول بادام زمینی، برنج، کیوی و سبزی و صیفی اجرا خواهد شد.
وی در ادامه گفت: بر اساس آزمایشات انجام شده در دو محصول برنج و بادام زمینی نتایج مطلوب بوده و دو محصول سبزی و صیفی و کیوی نیز پس از برداشت و گذراندن مراحل بررسی و آزمایشات مربوطه، نتایج حاصل شده اعلام خواهد شد. در این راستا بازدید دو روزه توسط نمایندگانی از ستاد وزارت و ترویج استان از طرح فوقصورت گرفت که مورد رضایت بازدیدکنندگان قرار گرفت و امید داریم در سال آینده تعداد بیشتری از محصولات کشاورزی در راستای این طرح قرار گیرند. 98/7/11
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان
همراه ما در پیام رسان سروش باشید https://sapp.ir/jkg