مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان فرآوری محصولات بادام و فندق را موجب افزایش رونق تولید دانست.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان؛ جوادزاده با بیان اینکه درسال رونق تولید باید از تمامی ظرفیت های موجود استفاده کنیم گفت: می توان با ایجاد زیرساخت های لازم زمینه رونق محصولات استراتژیک استان را فراهم کرد.
وی ادامه داد: اولین هدف از فراوری محصولات کشاورزی ایجاد ارزش افزوده بیشتر، کاهش ضایعات و توسعه مزیت های نسبی دیگر از جمله صادرات، تنوع محصولی، افزایش ذائفه کیفی مصرف ، اشتغالزایی و... دانست و عنوان کرد که تاکید بر استفاده از محصولات بومی و داخلی از مهمترین اهداف است.
جوادزاده خام فروشی و تنوع کم محصولات کشاورزی را یکی از دلایل اصلی ارزش افزوده کم تولید دانست و افزود: برای حل این مشکل باید تنوع و کیفیت محصول را بالابرده و عرضه کنیم تا باعث رضایتمندی مردم شود.
وی محصولات بادام وفندق را از محصولات اساسی خواند و گفت: استفاده از ظرفیت های خشک کردن، سورت و بسته بندی بعنوان خشکبار و مصارف آجیلی ارزش افزوده این محصولات را تا ۳ برابر افزایش می دهد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه از ابتدای برنامه ششم در صدد راه اندازی صنایع مدرن و پیشرفته در فراوری محصولات بومی استان بودیم اذعان داشت: واحد فرآوری و تولید انواع کره از بادام در هفته جهاد کشاورزی در شهرستان لاهیجان افتتاح می شود و امیدواریم واحد فرآوری محصولات فندق هم تا پایان سال در منطقه رودسر به بهره برداری برسد.
وی از اشتغالزایی 50 نفر در دو واحد فرآوری بادام و فندق خبرداد و اظهار داشت : برای راه اندازی این دو واحد بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده ،که حدود ۴۰ میلیارد ریال آن تسهیلات بانکی است.
گفتنی است جمعا بالغ بر سه هزار تن فندق وبادام در این واحد ها فراوری می شود.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان
همراه ما در پیام رسان سروش باشید https://sapp.ir/jkgcrasht.ir