برداشت نیشکر در 22 هکتار از زمین های کشاورزی صومعه سرا آغاز شد.
مدیرجهاد کشاورزی صومعه سرا امروز گفت: 150نیشکرکار صومعه سرایی امیدوارند از نیشکرهای برداشت شده 25 تن شکر سیاه به ارزش ده میلیارد ریال تولید کنند.
مهندس پادیاب افزود : 75خانوار 12 روستای شهرستان صومعه سرا از نیشکرهای برداشت شده در 50 کارگاه های سنتی شکر سیاه استحصال می کنند.
وی گفت : امسال برای راه اندازی 3 کارگاه شکرپزی 120 میلیون تومان وام پرداخت شد.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا افزود : کشاورزان این شهرستان در کشت نیشکر از هیچ گونه کود و سم شیمیائی استفاده نمی کنند و محصول شان ارگانیک است.
نیشکر در گیلان فقط در صومعه سرا و املش کشت می شود.
این محصول با خواص فراوانی برای درمان بیماری های چون یرقان ، فاویسم، کم خونی و بیماری های داخلی موثر است.
نیشکر همه ساله در اردیبهشت ماه کشت ودر اواخر آذرماه برداشت می شود.
برداشت نیشکر تا یک ماه دیگر ادامه دارد.
قدمت کاشت و برداشت نیشکر در صومعه سرا به 100 سال می رسد.97/10/1
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان