نخستین جلسه رسمی ستاد راهبری ایجاد، توسعه و یا تکمیل زیرساخت های مجتمع های کشاورزی، دامپروری و شیلاتی
تامین امنیت غذایی جامعه با افزایش كمی و كیفی محصولات كشاورزی و بهرهبرداری بهینه از عوامل تولید ( آب و خاك و نهادهها) سرمایه و نیروی انسانی میسر میباشد . یكی از راههای حصول به این هدف ، توسعه و ایجاد مجتمعهای تولیدی به منظور ساماندهی فعالیتهای پراكنده و متفرقه در زمینههای مختلف دام و طیور ، شیلات ، باغبانی و … و ایجاد اشتغال مولد برای فارغالتحصیلان بخش كشاورزی ، افزایش درآمد و رونق كشاورزی میباشد كه در سالهای اخیر در سراسر كشور در مراحل مختلف مطالعاتی ، اجرایی یا بهرهبرداری میباشند.
نخستین جلسه رسمی ستاد راهبری ایجاد، توسعه و یا تکمیل زیرساخت های مجتمع های کشاورزی، دامپروری و شیلاتی به ریاست مهندس شعبانپور معاون عمرانی استانداری گیلان با حضور جمعی از مسئولین استانی و مهندس پریچهر معاون فنی و اجرائی شرکت شهرک های کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی صبح امروز 17 اردیبهشت در محل استانداری گیلان برگزار شد.
در این نشست مهندس شعبان نژاد توسعهی گلخانهها را بعنوان یکی از محوریترین برنامههای اقتصاد مقاومتی با هدف توسعه تولید و افزایش بهرهوری آب و توسعه اشتغال برشمردند و اظهار داشتند: این مهم اولویت اول شرکت شهرک های کشاورزی و وزارت جهادکشاورزی برای مدیریت بهینه منابع می باشد.
مهندس پریچهر معاون فنی و اجرایی شرکت شهرک های کشاورزی، رسالت اصلی شرکت را تسهیلگری در توسعه بخش کشاورزی و تلاش در جهت گذار از کشاورزی سنتی به کشاورزی صنعتی دانستند. ایشان خواستار تشکیل کارگروه فنی ذیل ستاد مذکور شده و بیان داشتند در زمینه پرورش گل و گیاهان زینتی استان گیلان برخوردار از ظرفیت های قابل توجهی است. ایشان اظهار امیدواری نمودند از محل بودجه استان نیز اعتبار ویژه ای برای توسعه شهرک ها در نظر گرفته شود ضمن آنکه از سوی شرکت نیز بر اساس پیشرفت فیزیکی کار اعتباراتی برای استان تخصیص می یابد.
مهندس پریچهر افزود: توجه به زنجیرهی تولید در شهرکهای گلخانهای با هدف ایجاد ارزش افزوده یکی از محورهای اصلی مطالعات در این شهرکها است و توسعه ی شهرکهای گلخانهای بعنوان تنها راه موثر برای مقابله با چالش کم آبی و بیکاری می باشدو تلاش در شرکت شهرکهای کشاورزی کوتاه نمودن بروکراسی برای سرمایه گذاران است.
مدیر شعبه شرکت شهرک های کشاورزی گیلان نیز در این نشست با ایراد سخنانی مزایای شهرک های کشاورزی را برشمرد. مهندس مهدی زاده بیان داشت: زودرسی و امکان تولید خارج از فصل، بازارپسندی محصولات گلخانهای و کیفیت بالا بدلیل کاهش مصرف سموم و مبارزه بیولوژیک، صرفه جویی در مصرف آب به اندازه یک دهم فضای باز و افزایش ده برابری تولید نسبت به فضای آزاد، امکان تولید بیش از یک محصول در سال، افزایش صادرات، تنظیم برنامه کشت با شرایط بازار و ایجاد فرصت شغلی مناسب برای متقاضیان جویای کار بویژه دانش اموختگان از مزایای کشتهای گلخانهای و فرصتی استثنایی برای توسعه تولید و افزایش بهرهوری از منابع آب و خاک و ایجاد اشتغال و تامین درامد اقتصادی استفاده نمایند.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان