اولویت های سرمایه گذاری مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی استان گیلان - سال 1399
|
- قطعه بندی ، انجماد و بسته بندي گوشت ، مرغ ، ماهی و آبزیان و انواع فراورده های مذکور
- غذاي آماده و نيمه آماده از گوشت و مرغ و آبزیان (به جز سوسيس و كالباس)
- توليد ، تبديل و عمل آوري توليدات جانبي از كشتارگاه طيور و ضايعات مرغ
- بسته بندي تخم مرغ
- توليد ، تبديل و عمل آوري توليدات جانبي از كشتارگاه دام و ضايعات دامي
- ارتقاء و توسعه و اصلاح ساختار واحدهاي لبني
- خوراک آماده دام و طیور و آبزیان (علی الخصوص به روش pellet)
- اصلاح ساختار واحدهای موجود تولید خوراک دام، فراورده های لبنی، چای، زیتون
- ادامه طرح اصلاح ، تجهیز و نوسازی کارخانجات شالیکوبی
- سورت و بسته بندي برنج و چای با تاکید بر برندسازی و استاندارد سازی
- تولید و تبديل محصولات جانبی برنج در قالب زنجیره های یکپارچه integration
- فرآوری و بسته بندی انواع محصولات شیلاتی درقالب خمیرماهی و شورکردن و قطعه بندی و...
- بسته بندی، خشک کردن و فرآوری پودر کیوی و انواع میوه
- درجه بندي و بسته بندي و فرآوری ميوه جات و سبزي وصیفی و محصولات گلخانه ای
- درجه بندي، فرآوری و بسته بندی گياهان دارویی و گلاب
- انواع سردخانه ها و انبار نگهداری محصولات کشاورزی با سورت و بسته بندی (بالای صفر، زیر صفر، دومنظوره )
- بسته بندی انواع محصولات کشاورزی
- تولید، فراوری و بسته بندی انواع چای و محصولات حاصل از چای سبز، تی بگ و ...
- اسانس ، عصاره و عرقيات گياهي
- فرآوري و بسته بندي قارچ
- فرآوري و بسته بندي بادام زميني و فندق و تولید فراورده هایی نظیر کره، خمیر و ...
- نوسازی و تجهیز واحدهای موجود فرآوری زیتون و روغن زیتون و تولید فراورده های نوین از زیتون نظیر پودر و آرد زیتون و...
- تولید انواع کودهای آلی و زیستی
- توسعه و تکمیل زنجیره های تولید صنعت طیور ، چای، برنج، کیی و فندق
- بسته بندی عسل و موم آج کنی
- فرآوری و بسته بندی انواع محصولات خشکباری
- فرآوری و بسته بندی انواع بذور گیاهی
- بسته بندی انواع روغنهای گیاهی و حیوانی
- تولید انواع شیره از محصولات باغی و جنگلی نظیر خرمالوی وحشی (اربه)، توت، انگور و...
- طرح های صنایع تبدیلی که بیش از 50% پیشرفت فیزیکی دارند.
|
ملاحظات :1 – پرداخت سرمایه درگردش برای کلیه واحدهای موجود بلامانع میباشد.