• امروز: 1404/08/18
  • آخرین بروزرسانی: 1404/08/17
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد:  جوجه ریزی 99 میلیون قطعه ای در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد: جوجه ریزی 99 میلیون قطعه ای در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از جوجه‌ریزی حدود ۹۹ میلیون قطعه‌ای در واحدهای نیمچه‌گوشتی استان گیلان در هفت ماهه امسال خبر داد و گفت: اتکا به تولید داخلی جوجه‌های گوشتی می‌تواند در شرایط بحرانی، وابستگی کشور به سویه‌های خارجی را تا حد زیادی کاهش دهد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی اظهار کرد: در ماه مهر نیز شاهد جوجهریزی حدود ۱۴ میلیون قطعهای در واحدهای نیمچه‌گوشتی بودیم.

وی با بیان اینکه این میزان جوجهریزی ظرفیت تولید بیش از ۱۶۱ هزار تن گوشت مرغ را فراهم می‌کند، افزود: به طور میانگین، میزان جوجه‌ریزی انجام شده هفت درصد بیش از تعهد استانی بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان میزان جوجه یک‌روزه تولیدی در استان تا پایان مهر را حدود ۲۰۳ میلیون قطعه دانست و تصریح کرد: تأمین گوشت مرغ به عنوان در دسترس‌ترین منبع پروتئین حیوانی برای عموم مردم ضروری است.

محمدی با اشاره به اهمیت تولید سویه آرین، خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۵۳ میلیون قطعه جوجه سویه آرین در استان تولید شده و ۲۳ میلیون قطعه از این سویه نیز در واحدهای نیمچه‌گوشتی استان جوجهریزی شده است.

گفتنی است سویه آرین یک نژاد مرغ گوشتی بومی ایران است که برای تولید گوشت با هدف خودکفایی در تولید مرغ در کشور پرورش داده می‌شود. گیلان استان معین تهران و البرز در تامین مرغ گرم است.