رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، با اشاره به وضعیت مناسب جوجه ریزی در استان، گفت: واحدهای نیمچه گوشتی استان از ابتدای سال تاکنون بالغ بر ۴۳ میلیون قطعه جوجهریزی داشتهاند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی با اشاره به جوجهریزی ۱۴ میلیون و ۸۱۴ هزار قطعه ای خرداد در استان گیلان، اظهار کرد: این میزان جوجهریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل هفت درصد افزایش یافته و حدود ۱۳ درصد نیز بیشتر از تعهد استانی بوده است.
وی افزود: این میزان جوجه ریزی انجام شده، توان تولید حدود ۲۵ هزار تن گوشت مرغ را دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ضمن اعلام اینکه عملکرد واحدهای مادری استان گیلان نیز از نظر تولید جوجه یک روزه به عنوان نهاده اولیه واحدهای نیمچه گوشتی در شرایط بسیار مطلوبی قرار دارد، تصریح کرد: واحدهای نیمچه گوشتی استان گیلان از ابتدای سال تاکنون ۴۳ میلیون و ۵۶۵ هزار قطعه جوجهریزی داشتهاند؛ در حالی که جوجه یک روزه تولیدی واحدهای مادری استان ۷۶ میلیون و ۲۱۶ هزار قطعه بوده است.
به گفته محمدی، به طور میانگین ۴۵ درصد نیاز جوجه واحدهای نیمچه گوشتی استان از تولید داخل استان تامین شده و بخش اعظمی از این جوجه تولیدی در سایر استان ها استفاده می شود.
وی با اشاره به شرایط خاص کشور و ورود مسافران به استان گیلان، اظهار امیدواری کرد که با تدابیر اندیشیده شده و برنامهریزی های انجام شده، تداوم تولید مرغ در استان گیلان به بهترین شکل ادامه خواهد یافت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، با بیان اینکه ۸۸۰ واحد تولیدی مرغ در استان فعالیت می کنند، یادآور شد: حمایت از تولید به ویژه در حوزه کالاهای اساسی در دستور کار قرار دارد.