مدیر جهاد کشاورزی فومن از تولید ۲۴ هزار تن گوشت قرمز در دامداریهای سنتی و صنعتی این شهرستان در سال گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، مدیر جهاد کشاورزی فومن گفت: در مدت یک سال گذشته ۲۴ هزار تن گوشت قرمز به ارزش بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان در دامداریهای این شهرستان تولید شد که در مقایسه با سال قبلتر ۸ درصد افزایش را نشان میدهد.
جهانبخش علیپور افزود: ۵ هزار دامدار در شهرستان فومن با نگهداری ۹۰ هزار راس دام سنگین و سبک به دامداری و تولید فرآوردههای خام دامی اشتغال دارند.
وی گفت: شهرستان فومن ۷۰۰ واحد دامداری کوچک سنتی و ۱۱ واحد دامداری بزرگ صنعتی فعال دارد.