• امروز: 1404/01/30
  • آخرین بروزرسانی: 1404/01/30
افزایش ۸ درصدی تولید گوشت قرمز در شهرستان فومن

افزایش ۸ درصدی تولید گوشت قرمز در شهرستان فومن

مدیر جهاد کشاورزی فومن از تولید ۲۴ هزار تن گوشت قرمز در دامداری‌های سنتی و صنعتی این شهرستان در سال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، مدیر جهاد کشاورزی فومن گفت: در مدت یک سال گذشته ۲۴ هزار تن گوشت قرمز به ارزش بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان در دامداری‌های این شهرستان تولید شد که در مقایسه با سال قبل‌تر ۸ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

جهانبخش علیپور افزود: ۵ هزار دامدار در شهرستان فومن با نگهداری ۹۰ هزار راس دام سنگین و سبک به دامداری و تولید فرآورده‌های خام دامی اشتغال دارند.

وی گفت: شهرستان فومن ۷۰۰ واحد دامداری کوچک سنتی و ۱۱ واحد دامداری بزرگ صنعتی فعال دارد.