• امروز: 1403/12/04
  • آخرین بروزرسانی: 1403/12/04
کشاورزان لنگرودی با آزمون خاک آشنا شدند

کشاورزان لنگرودی با آزمون خاک آشنا شدند

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان لنگرود از برگزاری کلاس "آزمون خاک" ویژه کشاورزان لنگرودی توسط این مدیریت خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، هادی امیدپور از برگزاری کلاس آموزشی با موضوع "آزمون خاک" در روستای گلسفید از توابع شهرستان لنگرود خبر داد و گفت: استفاده بی رویه و گاها ً بیش از حد مجاز و نیاز واقعی زمین از کودهای شیمیایی در اراضی زراعی و باغی یکی از معضلات موجود در بخش کشاورزی است که نه تنها سبب هزینه اقتصادی نامتعارف برای کشاورزان شده بلکه کیفیت و سلامت محصول را نیز تهدید می‌کند.

وی افزود: آزمون خاک باعث شناخت بهتر بافت خاک، PH یا اسیدیته خاک، عناصر موجود در خاک، هدایت الکتریکی خاک و ... خواهد شد.

 امیدپور یادآور شد: نمی توان اثر مثبت استفاده بهینه و مناسب از نهاده‌های شیمیایی و حاصلخیزکننده خاک در افزایش عملکرد محصولات کشاورزی را نادیده گرفت و بنابراین راه حل درست برای شناخت دقیق نیازمندی‌های تغذیه‌ای خاک، استفاده از آزمون خاک است.

وی هدف از برگزاری این دوره را افزایش آگاهی بهره‌برداران از اهمیت انجام آزمون خاک دانست و گفت : در این جلسه مواردی از قبیل اهمیت آزمون خاک، زمان مناسب و روش مناسب انجام آزمون خاک در محصولات زراعی و باغی شرح داده شد.