جلسه پیگیری وضعیت اجرای شیوه نامه تهیه و توزیع نان کامل با حضور بازرس کل گیلان و مدیران کل دستگاههای ذیربط در بازرسی کل استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، در ابتدای این جلسه هر یک از مدیران حاضر مسائل دستگاه های مربوطه خود را در مسیر اجرای این شیوهنامه بیان کردند.
صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان نیز در سخنانی با اشاره به فعالیت چهار نانوایی در شهرستان رشت و دو نانوایی در لاهیجان در زمینه پخت نان کامل گفت: جهاد کشاورزی به عنوان تامین کننده گندم در طرح نان کامل، دارای ذخیره استراتژیک خوبی است و در استان به اندازه چهار ماه ذخیره گندم در سیلوهای استان موجود است و همچنین به مقدار قریب به دو ماه گندم به کارخانههای فرآوری برای تولید آرد داده شده و ذخیره یک ماه آرد فراهم است.
وی افزود: اتفاق خوبی که امسال افتاده است از تولید ۹ میلیون تن گندم در سال ۱۴۰۰ به ۱۵ میلیون تن گندم در سال ۱۴۰۳ رسیدهایم و در تولید گندم به یک پایداری دست یافتهایم.
محمدی با اشاره به بحث پدافند غیرعامل و استفاده از ظرفیت دریای خزر در این خصوص گفت: با استفاده از این ظرفیت واردات گندم را انجام دادیم تا در شرایط بحران بتوانیم از این پتانسیل استفاده کنیم.
محمدی با اشاره به فواید این طرح برای سلامت خانوار خاطرنشان کرد: سبوس، پوسته بیرونی غلات را تشکیل میدهد و آن قسمت از غلات است که دائماً در معرض آفتاب بوده و از اشعه نور خورشید استفاده میکند. این قسمت از غلات، دارای مقادیر زیادی از ویتامینهاست و فواید نان سبوسدار به همین علت زیاد است.
همچنین احمد آقایی، بازرس کل استان نیز در سخنانی با استناد به دستورالعمل صادر شده در مورد آرد و نان کامل خواستار اجرای شیوه نامه تهیه نان کامل که در جهت غنی سازی نان و استفاده از تکنولوژی های جدید و جذب عناصر ریز مغذی و مقوی است، شد.