• امروز: 1403/01/31
  • آخرین بروزرسانی: 1403/01/30
مبارزه با آفت ملخ مراکشی در بیش از ۸۱۰۰  هکتار از اراضی  شهرستان رودبار

مبارزه با آفت ملخ مراکشی در بیش از ۸۱۰۰ هکتار از اراضی شهرستان رودبار

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه هجوم ملخ های مراکشی در اراضی شهرستان رودبار، موجب نگرانی کشاورزان منطقه شده است گفت:  شرایط خاص اقلیمی، آب و هوایی و مراتع خشک این شهرستان باعث شده این منطقه زیستگاه مناسبی برای ملخ مراکشی باشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان، مهندس «ابراهیم محمدی» با اشاره به اینکه ملخ های مراکشی جهت تکثیر و رشد خود نیاز به تغذیه فراوان دارند اظهار کرد: این امر می تواند خسارات جبران ناپذیری به مراتع و مزارع کشاورزی وارد کند.

وی با بیان اینکه هجوم ملخ های مراکشی در اراضی شهرستان رودبار، موجب نگرانی کشاورزان منطقه شده است گفت:  شرایط خاص اقلیمی، آب و هوایی و مراتع خشک این شهرستان باعث شده این منطقه زیستگاه مناسبی برای ملخ مراکشی باشد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار کرد: در عملیات پایش و مبارزه با آفت ملخ مراکشی ۴ دستگاه خودرو مجهز به سمپاش ULV ، سه دستگاه سمپاش توربولاینر پشت تراکتوری و یک دستگاه خودروی پشتیبان کانون یاب توسط کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رودبار و مشارکت اهالی شهر لوشان و روستای علی آباد بالا به صورت تمام وقت با نظارت مستمر مدیریت شهرستان، مدیریت حفظ نباتات و حضور میدانی فرماندار، مدیر کل بحران استانداری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی، معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان، مدیر کل آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور انجام شده است.

وی افزود: از بهمن ماه سال گذشته تا پایان فرودین ۱۴۰۰ در سطحی بیش از ۱۱ هزار و ۳۰۰ هکتار عملیات رصد و پایش و از اواخر اسفندماه ۹۹ تا  پایان فرودین ماه ۱۴۰۰،  ۹ هزار و ۹۵۰هکتار نقاط آلوده شناسایی و در سطحی بیش از ۸ هزار و یکصد هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان عملیات مبارزه با ملخ مراکشی انجام شده و همچنان ادامه دارد.

محمدی در ادامه از کشاورزان و باغداران شهرستان رودبار خواست در صورت مشاهده کانون های متراکم ملخ مراکشی در مزارع کشاورزی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اطلاع داده و همکاری لازم را برای کنترل این آفت داشته باشند.

وی تصریح کرد:  در مناطق حلاج،  کوثر، نمک آوران، ترک نش، واریان، جمال آباد، پادگان، آینده سازان، ساری چم، بلستان، مرغداری درنا، قره تیکان، خلخا، غارکوه، علی آباد بالا، خورگام  پشت نیروگاه بادی منجیل و... مبارزه با این آفت انجام شده است.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان