• امروز: 1404/02/02
  • آخرین بروزرسانی: 1404/02/01
طی یکسال گذشته؛  بیش از ۱۵۰۰ تن کود شیمیایی بین کشاورزان رودبار توزیع شد

طی یکسال گذشته؛ بیش از ۱۵۰۰ تن کود شیمیایی بین کشاورزان رودبار توزیع شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار از توزیع بیش از ۱۶۸۶ تن انواع کود شیمیایی بین بهره‌برداران بخش کشاورزی این شهرستان از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی استان گیلان، مهدی صادق‌پور، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودبار در حاشیه نشست بررسی روند توزیع نهاده‌های کشاورزی، با اشاره به ضرورت تأمین به‌موقع و عادلانه نهاده‌های اساسی برای افزایش بهره‌وری تولید، اظهار داشت:از آغاز سال ۱۴۰۳ تاکنون، در مجموع 1686 تن انواع کود شیمیایی بین کشاورزان شهرستان رودبار توزیع شده که شامل 988 تن کود ازته، 153 تن کود فسفاته و 545 تن کود پتاسه است.

صادقپور ضمن تأکید بر لزوم شفاف‌سازی فرآیند توزیع و رعایت عدالت در تخصیص کود به کشاورزان، خاطرنشان کرد: تلاش مجموعه جهاد کشاورزی، تأمین مستمر و به‌موقع نهاده‌های کشاورزی و تسهیل در دسترسی کشاورزان به کودهای مورد نیاز است؛ چراکه این موضوع نقش کلیدی در تحقق اهداف امنیت غذایی و افزایش تولید دارد.

گفتنی است این نشست با حضور مسئول حراست، کارشناسان تولیدات گیاهی، روسای مراکز جهاد کشاورزی و کارگزاران توزیع کود در محل سالن جلسات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رودبار برگزار شد و میزان تأمین کود مورد نیاز بهره‌برداران در سطح شهرستان، درصد جذب سهمیه‌ها توسط کارگزاران، مقایسه میزان توزیع و حمل کود در سال زراعی جاری (۱۴۰۴۱۴۰۳) نسبت به سال‌های گذشته، نیاز فعلی شهرستان به کودهای شیمیایی بر اساس الگوی کشت و سطح زیرکشت، نحوه بازرسی، کنترل و نظارت بر روند توزیع از طریق ثبت اطلاعات در سامانه جامع نهاده‌ها از جمله موضوعات مورد بحث و بررسی در این جلسه بود.