• امروز: 1403/10/01
  • آخرین بروزرسانی: 1403/10/01
ذخیره سازی مرغ و گوشت قرمز در گیلان

ذخیره سازی مرغ و گوشت قرمز در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، از ذخیره سازی ۸۵ تنی گوشت قرمز گرم و ۴۹۴ تنی گوشت منجمد در استان خبر داد و گفت: میانگین تولید روزانه گوشت مرغ در استان نیز ۶۴۰ تن است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی، ذرت، کنجاله سویا و جو را سه نهاده مهم در صنعت طیور استان گیلان دانست و اظهار کرد: شاهد ذخیره سازی ۴۲ هزار تنی ذرت، ۳۳۳۹ کنجاله سویا و ۸۳۳۶ تنی جو هستیم.

وی با بیان اینکه گیلان ۱۰ درصد جوجه ریزی کل کشور را بر عهده دارد، عنوان کرد: سال گذشته ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه در واحدهای نیمچه گوشتی استان جوجه ریزی شده که ۱۰۴ میلیون قطعه توسط ۱۰ زنجیره انجام گرفت که معادل ۷۴ درصد کل جوجه ریزی استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از جوجه‌ریزی ۱۳ میلیون و ۹۱۸ هزار قطعه‌ای  در آبان ماه امسال خبر داد که رشد ۱۳.۶ درصدی نسبت به آبان سال گذشته دارد و گفت: سال گذشته میانگین روزانه تولید مرغ در کشتارگاه های استان ۵۷۲ تن بود که امسال به ۶۴۰ تن رسیده است.

محمدی مصرف روزانه مرغ در استان را ۳۱۲ تن دانست و اضافه کرد: مابقی و مازاد این مصرف، به سایر استان ها از جمله تهران و البرز ارسال می شود.

وی تاکید کرد: ۸۵ تن گوشت قرمز گرم و ۴۹۴ تنی گوشت منجمد در انبارهای شرکت پشتیبانی امور دام استان ذخیره سازی شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین از ذخیره سازی ۸۵ هزار تنی گندم در استان خبر داد و تاکید کرد: مصرف ماهانه آرد در استان ۲۴ هزار تن است.