• امروز: 1403/10/01
  • آخرین بروزرسانی: 1403/10/01
آغاز برداشت نارنج از باغ‌های املش

آغاز برداشت نارنج از باغ‌های املش

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان املش از آغاز برداشت نارنج از سطح ۱۲۰ هکتار از باغ‌های این شهرستان خبرداد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، طاهر غلامی گفت: نارنج میوه‌ای از گروه مرکبات است که به دلیل داشتن ویتامین C می‌تواند تأمین‌کننده بخش قابل توجهی از نیاز بدن انسان باشد.

وی در ادامه افزود: درخت نارنج، مادرمرکبات بوده و پایه بسیارخوبی برای پیوند شاخه‌های نارنگی و پرتقال است و از عصاره میوه نارنج در صنعت شامپوسازی و عطرسازی استفاده می‌شود.

 غلامی اظهار کرد: برداشت محصول نارنج در سطح ۱۲۰ هکتار از باغ‌های پراکنده املش آغاز شده و پیش بینی می‌شود از این سطح مقدار ۱۲۰۰ تن محصول به ارزش تقریبی ۶ میلیارد تومان عاید بهره‌برداران شود.

غلامی بیان کرد: از جمله محصولات فرآوری نارنج می‌توان به عرق بهارنارنج، مربا، دمنوش و ترشی اشاره کرد و همچنین پوست نارنج نیز تقویت‌کننده معده و از بین برنده انگل‌های دستگاه گوارشی است و از آب نارنج و رب آن برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: متوسط عملکرد در هکتار نارنج در شهرستان املش ۱۰ تن بوده و عمده محصول نارنج شهرستان به بازارهای محلی استان از جمله رشت، انزلی و نیز استان‌های تهران، همدان، قزوین و اصفهان صادر می‌شود و قیمت هر کیلو نارنج سردرختی ۵ هزار تومان است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان املش یادآور شد: شهرستان املش حدود ۳۰۷۲ هکتار باغ مرکبات و ۴ هزار و ۳۰۰ بهره‌بردار دارد.