مدیر جهاد کشاورزی شهرستان املش از آغاز برداشت نارنج از سطح ۱۲۰ هکتار از باغهای این شهرستان خبرداد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، طاهر غلامی گفت: نارنج میوهای از گروه مرکبات است که به دلیل داشتن ویتامین C میتواند تأمینکننده بخش قابل توجهی از نیاز بدن انسان باشد.
وی در ادامه افزود: درخت نارنج، مادرمرکبات بوده و پایه بسیارخوبی برای پیوند شاخههای نارنگی و پرتقال است و از عصاره میوه نارنج در صنعت شامپوسازی و عطرسازی استفاده میشود.
غلامی اظهار کرد: برداشت محصول نارنج در سطح ۱۲۰ هکتار از باغهای پراکنده املش آغاز شده و پیش بینی میشود از این سطح مقدار ۱۲۰۰ تن محصول به ارزش تقریبی ۶ میلیارد تومان عاید بهرهبرداران شود.
غلامی بیان کرد: از جمله محصولات فرآوری نارنج میتوان به عرق بهارنارنج، مربا، دمنوش و ترشی اشاره کرد و همچنین پوست نارنج نیز تقویتکننده معده و از بین برنده انگلهای دستگاه گوارشی است و از آب نارنج و رب آن برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده میشود.
وی خاطرنشان کرد: متوسط عملکرد در هکتار نارنج در شهرستان املش ۱۰ تن بوده و عمده محصول نارنج شهرستان به بازارهای محلی استان از جمله رشت، انزلی و نیز استانهای تهران، همدان، قزوین و اصفهان صادر میشود و قیمت هر کیلو نارنج سردرختی ۵ هزار تومان است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان املش یادآور شد: شهرستان املش حدود ۳۰۷۲ هکتار باغ مرکبات و ۴ هزار و ۳۰۰ بهرهبردار دارد.