رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: محصول نارنج حدود نیمی از باغهای استان برداشت شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی با اشاره به اینکه برداشت نارنج از اواسط آبان ماه در این استان آغاز شده است، گفت: از ابتدای فصل برداشت نارنج تاکنون محصول حدود نیمی از باغهای استان برداشت شده است.
وی سطح زیر کشت نارنج در گیلان را ۶۲۵ هکتار اعلام کرد و افزود: پیش بینی میشود باغداران استان امسال ۷ هزار و ۱۰۰ تن نارنج به ارزش اقتصادی ۵۶۸ میلیارد ریال برداشت کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه برداشت نارنج تا پایان دی ماه در این استان ادامه دارد، تصریح کرد: عمده باغهای مرکبات گیلان در شهرستانهای رودسر، املش و لنگرود قرار دارد.
محمدی یادآور شد: نارنج میوهای از گروه مرکبات است که آب آن مطبوع و سرشار از ویتامین C بوده و علاوه بر کاربرد در صنایع غذایی برای اعصاب، دفع سنگ کلیه و مثانه، گلودرد و تنظیم فشار خون بالا بسیار مفید است، نارنج هضم غذا را آسان میکند و خوردن آن با عسل در درمان بیماریهای گوارشی اثربخش است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان به خواص بی نظیر آب نارنج اشاره کرد و گفت: کاهش وزن، درمان سرماخوردگی و درمان کم خونی از خواص این میوه است و همچنین از آب نارنج به عنوان چاشنی سالاد و چاشنی روی غذاهایی مانند ماهی و کباب استفاده می شود و عطر و مزه فوق العاده نارنج باعث خوشمزهتر شدن بیشتر غذا می شود.