• امروز: 1403/10/02
  • آخرین بروزرسانی: 1403/10/01
معاون سازمان جهاد کشاورزی گیلان مطرح کرد: جوجه‌ریزی ۲۹ میلیون قطعه‌ای سویه آرین در گیلان

معاون سازمان جهاد کشاورزی گیلان مطرح کرد: جوجه‌ریزی ۲۹ میلیون قطعه‌ای سویه آرین در گیلان

معاون سازمان جهاد کشاورزی گیلان، از جوجه‌ریزی ۲۹ میلیون قطعه‌ای سویه آرین در واحدهای مرغداری استان گیلان خبر داد و گفت: سیاستگذاری‌های وزارت جهاد کشاورزی، خودکفایی تولید گوشت مرغ کشور از طریق استفاده از سویه آرین است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، محمد گلشنی از جوجه‌ریزی ۲۹ میلیون و ۸۵۲ هزار و ۴۴۹ قطعه‌ای سویه آرین در واحدهای مرغداری نیمچه گوشتی استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: این میزان جوجه‌ریزی معادل ۲۷ درصد از کل جوجه‌ریزی‌های انجام شده در استان گیلان است.

وی افزود: تولید جوجه سویه آرین در استان تا پایان آبان‌ماه امسال بیش از ۹۲ میلیون قطعه بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، رشدی ۲۵ درصدی را نشان می‌دهد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به فعالیت واحدهای مرغ مادر در استان، عنوان کرد: این واحدها در مدت مذکور، ۳۷۸ هزار و ۹۹۳ قطعه جوجه‌ریزی سویه آرین داشته‌اند که معادل ۳۰ درصد از کل جوجه‌ریزی در این بخش است.

گلشنی همچنین از برگزاری دومین همایش «مدیریت برنامه‌ریزی تولید و انتقال آخرین یافته‌های تحقیقاتی پرورش سویه آرین» در گیلان خبر داد و بیان کرد: این همایش ۱۴ آذرماه با هدف ارتقای بهره‌وری و انتقال دانش نوین به مرغداران برگزار می‌شود.

وی با تاکید بر سیاستگذاری‌های وزارت جهاد کشاورزی در راستای خودکفایی تولید گوشت مرغ کشور از طریق استفاده از سویه آرین، ابراز امیدواری کرد که با همکاری مرکز تحقیقات علوم دامی کشور و ارائه یافته‌های جدید در زمینه کاهش ضریب تبدیل و افزایش توان تولید گوشت، بتوان دغدغه‌های مرغداران در استفاده از این سویه را کاهش داد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: این تلاش‌ها بخشی از برنامه کلان کشور برای افزایش بهره‌وری و خودکفایی در تولید مواد پروتئینی محسوب می‌شود.

وی همچنین از افزایش جوجه ریزی در استان خبر داد و تصریح کرد: جوجه ریزی ۱۱۰ میلیون و ۵۳۶ هزار قطعه ای در واحدهای نیمچه گوشتی استان گیلان تا پایان آبان ماه امسال تحقق یافته است.

گلشنی اضافه کرد: این میزان جوجه ریزی حدود ۲۳ درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل بوده است و توان تولید حدود ۱۸۶ هزار تن گوشت مرغ را دارد.