رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از افزایش جوجه ریزی در استان خبر داد و گفت: جوجه ریزی ۱۱۰ میلیون و ۵۳۶ هزار قطعه ای در واحدهای نیمچه گوشتی استان گیلان تا پایان آبان ماه امسال تحقق یافته است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی از جوجه ریزی ۱۱۰ میلیون و ۵۳۶ هزار قطعهای واحدهای نیمچه گوشتی استان گیلان تا پایان آبان ماه امسال خبر داد و اظهار کرد: این میزان جوجه ریزی حدود ۲۳ درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل بوده است و توان تولید حدود ۱۸۶ هزار تن گوشت مرغ را دارد.
وی با اشاره میزان تولید جوجه در استان گیلان، افزود: تا پایان آبان ماه در واحدهای مادری استان گیلان ۲۲۰ میلیون قطعه جوجه تولید شده است که حدود ۹۷ درصد از این جوجهها از تخم مرغهای چیده شده در کارخانجات داخل استان تولید شده اند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه تولید واحدهای مرغ مادری گیلان نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۱۶.۱۱ درصدی داشته، گفت: علاوه بر توان تامین نیاز واحدهای نیمچه گوشتی داخل استان، جوجه مازاد آنها نیز جهت تامین نیاز واحدهای خارج استانی به خارج از استان صادر خواهند شد.
محمدی با ابراز خرسندی از وضعیت صنعت طیور در استان گیلان افزود: علاوه برمرغ گوشتی و صنایع وابسته به آن، استان گیلان از لحاظ تولیدگوشت بوقلمون نیز جایگاه مناسبی دارد.
به گفته وی، تولید جوجه بوقلمون در استان گیلان تا پایان آبان ماه به بیش از ۲ میلیون و ۱۹۶ هزار قطعه رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۸ درصد رشد داشته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اهمیت تنوع غذایی، آن را از رکنهای اساسی دستیابی به امنیت غذایی دانسته و گفت: سازمان جهاد کشاورزی و معاونت بهبود تولیدات دامی در راستای تحقق شعار سال همکاری لازم جهت حمایت و سرمایهگذاری در حوزه سایر ماکیان و به طور کلی صنعت طیور را با بخش خصوصی خواهد داشت.