• امروز: 1403/09/13
  • آخرین بروزرسانی: 1403/09/12
آغاز برداشت پاچ باقلا در گیلان

آغاز برداشت پاچ باقلا در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز برداشت پاچ باقلا در استان خبر داد و گفت: گیلان تنها استان تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز برداشت پاچ باقلا در استان خبر داد و اظهار کرد: برداشت پاچ باقلا پاییزه در سطح هفت هزار هکتار از اراضی استان از جمله اراضی شالیزاری به‌عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج و همچنین در اراضی پشته در حال انجام است.

وی از پیش‌بینی برداشت حدود 22 هزار تن پیله تر پاچ باقلا در گیلان خبر داد و افزود: این میزان برداشت 960 میلیارد تومان ارزش اقتصادی دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه گیلان تنها استان تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است، گفت: همه ساله در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستان‌های استان پاچ باقلا کشت می‌شود. 

محمدی با بیان اینکه کشاورزان گیلانی از شهریورماه اقدام به کشت پاییزه پاچ باقلا در اراضی شالیزاری و پشته کرده، افزود: برداشت محصول پاییزه از نیمه مهرماه در استان آغاز می‌شود.

به گفته وی، مناطق عمده تولید این محصول شهرستان‌های رشت، تالش، آستانه‌اشرفیه و ماسال است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان در خاتمه گفت: کشت پاچ باقلا نقش مهم در تأمین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت به دلیل رابطه همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارا دارد.