• امروز: 1403/09/13
  • آخرین بروزرسانی: 1403/09/12
تولید بیش از 196 میلیون قطعه جوجه در گیلان

تولید بیش از 196 میلیون قطعه جوجه در گیلان

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید بیش از 196 میلیون قطعه جوجه در استان تا پایان آبان‌ماه در واحدهای مادری گیلان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی از تولید بیش از 196 میلیون قطعه جوجه در استان خبر داد و اظهار کرد: از مجموع بیش از 196 میلیون و 412 هزار قطعه جوجه تولیدی در 101 واحد مادر گوشتی استان، بیش از 190 میلیون قطعه آن‌ها در کارخانجات جوجه‌کشی گیلان هچ شدند.
وی با اشاره به اینکه جوجه تولیدی در استان حدود 100 میلیون قطعه بیشتر از نیاز استان است، افزود: مجموع جوجه‌ریزی تا پایان آبان‌ماه در 877 واحد نیمچه گوشتی استان بیش از ۹۶ میلیون و ۷۸۲ هزار قطعه بوده که پنج درصد بیشتر از تعهد استانی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه جوجه‌ریزی استان نسبت به سال گذشته رشد 14 درصدی داشته است، گفت: وضعیت صنعت طیور در گیلان بسیار مناسب است و باتوجه‌به جوجه‌ریزی صورت‌گرفته توان تولید مرغ استان تا پایان آبان‌ماه سال جاری بیش از 162 میلیون قطعه ارزیابی می‌شود.
محمدی با بیان اینکه جوجه‌ریزی در گیلان 31 میلیون قطعه بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است، گفت: جهش تولید با مشارکت مردم با همکاری معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان و بخش خصوصی در واحدهای تولیدی مرغ به بهترین شکل در حال تحقق است.