• امروز: 1403/10/02
  • آخرین بروزرسانی: 1403/10/02
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خبر داد:  فعالیت 9 شرکت ضد عفونی و دفع آفات نباتی مجاز در گیلان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خبر داد: فعالیت 9 شرکت ضد عفونی و دفع آفات نباتی مجاز در گیلان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه در این استان 9 شرکت ضد عفونی و دفع آفات نباتی مجاز فعالیت دارند، تاکید کرد: کارخانهداران برنج و انبارداران محصولات کشاورزی میتوانند از طریق این شرکتها برای استفاده از قرص برنج جهت ضد عفونی داخل انبارها استفاده کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، مهدی عبادت طلب در همایش کنترل و نظارت بهداشتی بر سموم و مواد شیمیایی استان با بیان اینکه استفاده از قرص برنج با نام تجاری «فستوکسین» با توجه به کارایی آن از دیرباز در استان گیلان رایج بوده است، افزود: در دسترس بودن این سم کشاورزی میتواند یکسری عواقب را برای مصرفکننده به دنبال داشته باشد.

وی با تاکید بر لزوم جلوگیری از دسترسی راحت مردم به قرص برنج، عنوان کرد: نباید قرص برنج را به سهولت در اختیار مردم قرار دهیم؛ البته استفاده از این قرص در کشور ممنوع نیست و برای ضد عفونی سیلوها و انبارهای نگهداری محصولات غذایی به ویژه غلات توسط شرکتهای ضد عفونی و دفع آفات نباتی مورد استفاده قرار میگیرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه دولت با هدف جلوگیری از دسترسی آسان افراد به قرص برنج از سال 85 واردات آن را ممنوع اعلام کرد، گفت: از سال 90 نیز عرضه قرص برنج در داروخانههای گیاه پزشکی ممنوع شده است و وجود این سم در داروخانه به معنی قاچاق کالا بوده و برخورد تعزیراتی را به دنبال دارد.

عبادتطلب با اشاره به دستورالعمل دادگستری در موارد خودکشی با قرص برنج، خاطرنشان کرد: به موجب قانون، اگر استفاده از قرص برنج توسط افراد منجر به خودکشی شود، افراد توزیعکننده آن نیز شریک جرم خواهند بود.