• امروز: 1403/10/02
  • آخرین بروزرسانی: 1403/10/02
۱۶۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه در گیلان تولید شد

۱۶۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه در گیلان تولید شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید بیش از ۱۶۹ میلیون قطعه جوجه یکروزه طی نیمه نخست امسال در واحدهای مرغ مادری استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی اظهار کرد: این میزان تولید جوجه یک روزه حدود ۸۶ میلیون قطعه بیش از نیاز استان بوده‌ است.

وی با بیان اینکه در این مدت با برنامه‌ریزی و نظارت معاونت بهبود تولیدات دامی گیلان بیش از ۸۳ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی استان انجام شده‌است، اضافه کرد: توان تولید گوشت مرغ این میزان از جوجه‌ریزی حدود ۱۳۹ هزار تن بوده که ۲۶ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به فعالیت ۹ زنجیره تولید و تامین مرغ در استان بیان کرد: حدود ۷۵ درصد فعالیت‌های صنعت طیور در گیلان در غالب زنجیره تولید انجام می‌شود.

وی ادامه داد: هم‌اینک ۹ واحد اجداد گوشتی، ۱۰۱ واحد مادر گوشتی، ۸۷۳ واحد نیمچه گوشتی و ۲۱ کارخانه جوجه‌کشی تولید کننده جوجه یکروه گوشتی در گیلان فعالیت دارند.

محمدی با تاکید بر اهمیت توسعه صنایع بالادستی صنعت طیور در تامین نیاز واحدهای نیمچه گوشتی و مرغ تولیدی اضافه کرد: وجود واحدهای مرغ مادر و اجداد گیلان به عنوان عوامل اصلی تامین منابع غذایی و پروتئینی جامعه و راس هرم تولید گوشت مرغ اهمیت بسزایی دارد.