همزمان با هفته دولت و با حضور نماینده عالی دولت در گیلان یک مرکز فرآوری و به عمل آوری گوشت ماهی و خاویار در شهرک صنعتی سفیدرود رشت افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی استان گیلان، مرکز فرآوری و به عمل آوری گوشت ماهی و خاویار در شهرک صنعتی سفیدرود رشت با حضور نماینده عالی دولت در گیلان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیر کل شیلات و جمعی از مسوولان استان به بهرهبرداری رسید.
اسدالله عباسی، استاندار گیلان در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت ماهیان خاویاری در رونق اقتصادی استان اظهار کرد: در این استان سالانه ۷۴ هزار تن انواع محصولات شیلاتی تولید میشود ولی خاویار تنها چهار درصد از سبد تولیدی را تشکیل میدهد در حالی که به لحاظ صادرات ۱۰ درصد سهم دارد.
وی با تأکید بر لزوم توجه به توسعه پرورش ماهیان خاویاری در گیلان گفت: استان گیلان بیشترین تعداد مزرعه خاویار در کشور را دارد و با افتتاح این مرکز، عمل آوری ماهی گوشتی و خاویار به خوبی انجام میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان نیز در حاشیه این مراسم با اشاره به صرف اعتبار ۳۵ میلیارد تومانی برای افتتاح این پروژه گفت: این شرکت با مساحت یک هزار متر مربع در زمینه تولید و پرورش ماهیان خاویاری و فیله ماهی فعال است و برای ۲۰ نفر از جوانان به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده و توانایی تولید سالانه ۵۰ تن خاویار و ۱۳۰۰ تن فیله ماهی را دارد که محصولات خود را به استانهای کشور و حتی کشورهای منطقه صادر میکند.
صالح محمدی تکمیل حلقه زنجیره ارزش آبزی پروری استان و تصاحب بازارهای منطقه ای را از جمله اهداف پیش روی این پروژه دانست.