برگزاری جلسه هماندیشی برنامهریزی اجرای کنترل بیولوژیک آفات در مزارع برنج، باغات چای و کیوی در مدیریت حفظ نباتات استان گیلان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، با حضور مدیر، معاون و کارشناس مسئول پیگیری کنترل بیولوژیک مدیریت حفظنباتات، کارشناس پیشکسوت تولید عوامل بیولوژیک و تولیدکنندگان عوامل بیولوژیک استان جلسه هماندیشی برنامهریزی اجرای کنترل بیولوژیک آفات در مزارع برنج، باغات چای و کیوی در مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان برگزار شد.
در این جلسه تواناییهای تولیدکنندگان استان با توجه به افزایش شدید قیمتهای مواد اولیه مورد بررسی قرار گرفت و هر یک از حاضران به بیان نظرات خود پرداخته و برنامههای اجرایی سال بعد پیشبینی شد.
همچنین ضمن تقدیر از فعالیت تولیدکنندگان استان که با اجرای درست برنامهها در سالهای قبل، توانستهاند این فعالیت را بدون دریافت یارانه دولتی پیش ببرند، بر توجه بیشتر به استانداردهای تولید و رهاسازی عوامل بیولوژیک زنده تاکید شد و همچنین مقرر شد بررسیهای بیشتر برای تولید عوامل کنترل بیولوژیک شپشک توت در باغات کیوی استان، به عنوان محصول صادراتی در دستور کار قرار گیرد.
همچنین مقرر گردید به مدیریتهای جهاد کشاورزی شهرستانها اعلام شود با توجه به ابلاغ سند ارتقای سلامت و امنیت غذایی توسط استاندار گیلان با برگزاری کلاسها، آموزشهای لازم و اطلاعرسانی، نهایت همکاری را در توسعه استفاده از روشهای بیولوژیک کنترل آفات انجام شود.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان