• امروز: 1403/09/04
  • آخرین بروزرسانی: 1403/08/30
برداشت بیش از 90 درصد مرکبات از باغ‌های گیلان

برداشت بیش از 90 درصد مرکبات از باغ‌های گیلان

به گزارش روابط عمومی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز برداشت مرکبات از آذر ماه از 11 هزار و 276 هکتار از باغ‌های این استان خبر داد و گفت: سال گذشته بالغ بر 190 هزار تن محصول مرکبات از باغ‌های استان گیلان برداشت شد و امسال با توجه به مدیریت صحیح باغ‌ها و پشتکار کشاورزان و سود اقتصادی حاصل از فروش مرکبات پیش‌بینی می‌شود کشاورزان استان 220 هزار تن محصول مرکبات برداشت کنند.

صالح محمدی افزود: 90 درصد مرکبات استان گیلان پرتقال از نوع ارقام محلی، خونی و تامسون، 5 درصد نارنگی و 5 درصد سایر مرکبات شامل نارنج، لیمو، دارابی، بالنگ و گریپ‌فروت است.

محمدی با اشاره به رتبه پنجم استان در تولید مرکبات کشور یادآور شد: بیش از 26 هزار بهره‌بردار مرکبات در گیلان وجود داشته و شهرستان‌های رودسر، املش و لنگرود عمده شهرستان‌های تولید کننده مرکبات استان گیلان هستند.

وی اظهار کرد: امسال از مرکبات تولید شده استان برای ذخیره‌سازی میوه شب عید استفاده خواهیم کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان تصریح نمود: اوایل آذر ماه تا اواخر دی ماه زمان برداشت مرکبات در گیلان است که عمدتاً با برداشت نارنگی آغاز می‌شود.

محمدی به سطح زیر کشت نارنگی در گیلان اشاره کرد و گفت: 660 هکتار سطح زیر کشت نارنگی در گیلان وجود دارد و از این مقدار پیش‌بینی می‌شود 7 هزار و 800 تن محصول به ارزش اقتصادی 702 میلیارد ریال برداشت شود.

وی به برداشت نارنج نیز اشاره نمود و تاکید کرد: 610 هکتار باغ نارنج با پیش‌بینی تولید 7 هزار تن محصول به ارزش اقتصادی 350 میلیارد ریال در گیلان وجود دارد.

محمدی به آغاز برداشت مرکبات استان گیلان با برداشت محصول نارنگی و نارنج اشاره کرد و گفت: 2 واحد فرآوری مرکبات با ظرفیت 58 هزار تن در شهرستان رودسر در تولید کنسانتره، اسانس و روغن مرکبات فعالیت می‌کند.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان