به گزارش روابط عمومی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز برداشت مرکبات از سطح 11 هزار و 276 هکتار از باغهای این استان خبر داد و گفت: پیش بینی میشود کشاورزان استان گیلان، امسال 220 هزار تن محصول مرکبات برداشت کنند.
صالح محمدی افزود: 90 درصد مرکبات استان گیلان پرتقال از نوع ارقام محلی، خونی و تامسون، 5 درصد نارنگی و 5 درصد سایر مرکبات شامل نارنج، لیمو، دارابی، بالنگ و گریپفروت است.
محمدی یادآور شد: بیش از 26 هزار بهرهبردار مرکبات در گیلان وجود داشته و شهرستانهای رودسر، املش و لنگرود عمده شهرستانهای تولید کننده مرکبات استان گیلان هستند.
وی اظهار کرد: امسال از مرکبات تولید شده استان برای ذخیره سازی میوه شب عید استفاده خواهیم کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان تصریح نمود: اوایل آذر ماه تا اواخر دی ماه زمان برداشت مرکبات در گیلان است که عمدتاً با برداشت نارنگی آغاز میشود.
محمدی به سطح زیر کشت نارنگی در گیلان اشاره کرد و گفت: 660 هکتار سطح زیر کشت نارنگی در گیلان وجود دارد و از این مقدار پیشبینی میشود 7 هزار و 800 تن محصول به ارزش اقتصادی 702 میلیارد ریال برداشت شود.
وی به برداشت نارنج نیز اشاره نمود و تاکید کرد: 610 هکتار باغ نارنج با پیش بینی تولید 7 هزار تن محصول به ارزش اقتصادی 350 میلیارد ریال در گیلان وجود دارد.
محمدی به آغاز برداشت مرکبات استان گیلان با برداشت محصول نارنگی و نارنج اشاره کرد و گفت: 2 واحد فرآوری مرکبات با ظرفیت 58 هزار تن در شهرستان رودسر در تولید کنسانتره، اسانس و روغن مرکبات فعالیت میکند.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان