به گزارش روابط عمومی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید 2 میلیون و 57 هزار و 212 قطعه جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی از واحدهای بوقلمون مادر استان گیلان از ابتدای سال تاکنون خبر داد و گفت: جوجه ریزی 88 هزار و 692 قطعه بوقلمون گوشتی نیز طی این مدت در واحدهای پرورش بوقلمون استان گیلان انجام شده است. صالح محمدی افزود: تولید گوشت بوقلمون در سال جاری و طی ۸ ماه هزار و 510 تن بوده است و این رقم سال گذشته عدد هزار و 504 تن بوده است. وی از پیش بینی تولید 2 هزار تنی گوشت بوقلمون در امسال خبر داد و یادآور شد: تولید گوشت بوقلمون استان گیلان در سال گذشته هزار و 827 تن بوده است. محمدی خاطرنشان نمود: اکثر بوقلمونهای گوشتی واحدهای تولیدی استان در کشتارگاههای زنجان و تهران کشتار میشود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با اشاره به جذابیت سرمایهگذاری در حوزه پرورش بوقلمون گفت: گوشت بوقلمون به دلیل طبع گرم، آنتی اکسیدان و چربی میان بافتی کم دارای پروتئین بالا است و روند آماری از سال ۱۳۹۱ تا کنون روند افزایشی تولید و مصرف گوشت بوقلمون را نشان میدهد. محمدی به برگزاری همایش مصرف بوقلمون در سال گذشته توسط سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان اشاره کرد و تصریح نمود: این سازمان در نظر دارد با فرهنگسازی مناسب، گوشت بوقلمون را جایگزین مصرف گوشت قرمز نموده و از این طریق علاوه بر کمک به سلامت خانواده به چرخه اقتصادی این محصول کمک نماید و یکی از توصیهها مصرف گوشت لذیذ بوقلمون در شب یلدا در سفرههای خانوارهاست.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان