• امروز: 1403/09/05
  • آخرین بروزرسانی: 1403/09/04
رواج کشت دوم اتکا به محصول برنج را در گیلان کاهش می‌دهد

رواج کشت دوم اتکا به محصول برنج را در گیلان کاهش می‌دهد

به گزارش روابط عمومی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در جلسه شورای مدیران شهرستان‌های این سازمان با تشکر از شهرستان‌هایی که هوشمندانه و مدبرانه در بخش کشت دوم عمل کرده‌اند،گفت: برخی از شهرستان‌ها با تشکیل گروه‌های آموزشی و با همکاری مروجان و تولیدات گیاهی به صورت بسیار جدی در بحث کشت دوم ورود کرده‌اند و نیاز است در حوزه علوفه، سبزی و صیفی بیشتر کار شود تا کشاورز به کشت دوم احساس نیاز کند و اتکا به محصول برنج کاهش یابد.

صالح محمدی افزود: به عنوان مدیر، مروج و کارشناس باید در کنار تولیدکننده باشیم و با ارائه روش‌های جدید و نوین به کسب درآمد کمک کنیم.

وی یادآور شد: برنامه ایجاد مزارع الگویی در ورودی شهرها به افزایش و رواج کشت سبزی، نشا مجدد،پاچ باقلا و سایر محصولات کمک می کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ضمن اشاره به شهرستان‌هایی که فرهنگ کشت دوم در آنها ایجاد شده، تلاش مروجان را تاثیرگذار دانست و گفت: شهرستان‌های آستانه اشرفیه و صومعه سرا  با ایجاد فرهنگ کشت دوم پیشرو در این حوزه هستند و انتظار داریم در سایر شهرستان‌ها نیز این اتفاق بیفتد و در نقاطی که مردم با کشت دوم فاصله دارند باید با تعریف یک تیم برای این پروژه کارهای آموزشی اجرا شود.

وی از مدیران خواست وارد میدان شوند و تصریح نمود: باید اهمیت کشت دوم را در اولویت بگذاریم و این در حالی است که 6 ماه از سال شالیزار بدون کشت است.

وی به راه‌اندازی بازارچه‌های فروش محصولات کشت دوم توسط تعاونی روستایی اشاره کرد و گفت: باید با ایجاد بازارچه‌های فروش محصولات کشاورزی توسط تعاون روستایی زنجیره را تکمیل نمود و در این راستا به الگوی کشورهای موفق در حوزه اقتصاد که زنجیره ارزش را حفظ کرده اند، توجه نمود.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان