به گزارش روابط عمومی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان در جلسه شورای مدیران شهرستانهای این سازمان با تشکر از شهرستانهایی که هوشمندانه و مدبرانه در بخش کشت دوم عمل کردهاند،گفت: برخی از شهرستانها با تشکیل گروههای آموزشی و با همکاری مروجان و تولیدات گیاهی به صورت بسیار جدی در بحث کشت دوم ورود کردهاند و نیاز است در حوزه علوفه، سبزی و صیفی بیشتر کار شود تا کشاورز به کشت دوم احساس نیاز کند و اتکا به محصول برنج کاهش یابد.
صالح محمدی افزود: به عنوان مدیر، مروج و کارشناس باید در کنار تولیدکننده باشیم و با ارائه روشهای جدید و نوین به کسب درآمد کمک کنیم.
وی یادآور شد: برنامه ایجاد مزارع الگویی در ورودی شهرها به افزایش و رواج کشت سبزی، نشا مجدد،پاچ باقلا و سایر محصولات کمک می کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ضمن اشاره به شهرستانهایی که فرهنگ کشت دوم در آنها ایجاد شده، تلاش مروجان را تاثیرگذار دانست و گفت: شهرستانهای آستانه اشرفیه و صومعه سرا با ایجاد فرهنگ کشت دوم پیشرو در این حوزه هستند و انتظار داریم در سایر شهرستانها نیز این اتفاق بیفتد و در نقاطی که مردم با کشت دوم فاصله دارند باید با تعریف یک تیم برای این پروژه کارهای آموزشی اجرا شود.
وی از مدیران خواست وارد میدان شوند و تصریح نمود: باید اهمیت کشت دوم را در اولویت بگذاریم و این در حالی است که 6 ماه از سال شالیزار بدون کشت است.
وی به راهاندازی بازارچههای فروش محصولات کشت دوم توسط تعاونی روستایی اشاره کرد و گفت: باید با ایجاد بازارچههای فروش محصولات کشاورزی توسط تعاون روستایی زنجیره را تکمیل نمود و در این راستا به الگوی کشورهای موفق در حوزه اقتصاد که زنجیره ارزش را حفظ کرده اند، توجه نمود.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان